[BIZTPOL] Szíriai helyzet

HD POV GoPro Cam Footage Of Uzbek Group In Southern Aleppo
https://www.youtube.com/watch?v=Y08v1BqgUpA

A rengeteg harcoló csoportból túl soknál fordul elő tank vagy pszh, vagyis lánctalpas. Ezeket pedig karbantartani, tehát üzemeltetni kell.
Kell mögé egy műhely meg egy személyzet. Nehéz elképzelni, hogy ennyi csoportnak van szervize - amik egyébként jó célpontok a másik oldalon. Vagy van netán néhány "központi" gépműhely? Mert akkor az "önállóságuk" valójában csak reklám.

Lánctalpasok! Mondjatok valamit erről, hadd okosodjunk!

Ezek nem hullák. Szerintük inkább Mártírok. Ha hiszed, ha nem, büszkén mutogatják őket. De nem akarok senkit elijeszteni a valóságtól, meg a fórumtól. Úgyhogy majd moderálom magam, mint azt a nyugat tette a terroristák egy részével.
Tudod, amit nem látsz, az nincs is...

Akkor tedd be simán linkben a képet és ne a "kép megjelenítése" ikonnal/funkcióval. Nálam amúgy is egy csomó így betett képnél előfordul, hogy csak az "image" felirato(ka)t látom és be kéne jelentkeznem, na meg nyomnom egy választ, hogy utána lássam a linket és meg tudjam nézni... (Win 7, Firefox 42.0)

CV9xWx0WwAAKEKc.jpg

A csajszi pilóta? Amúgy bejövős.

<blockquote rel="eSeM">off
amúgy ezeket a hullás képeket nem lehetne mellőzni?

Értékelned kellene, hogy szegcsab lő pár majmot, utána lő pár fotót róluk és felrakja nekünk :)</blockquote>

:DD

Mikor a megolt orosz pilóta képe volt itt posztolva, akkor senki sem panaszkodott!

Na igen...

Létezik, csak rohadtul képlékeny... De már az oroszok is egyezkednek a "mérsékeltekkel".

<blockquote rel="omae">Szerintem túllihegitek ezek csak halott emberek.

Ide akartam. Emberek ?</blockquote>

"Állatokat" sem jó írni, mert a legtöbb állatban van valami szép, valami nemes, de ezekben semmi nincs.

Én simán tudok kajálni halott zozók képeit nézegetve, szóval nem gáz. Legalább látjuk mennyi hullott el.

Meglepően pontosan megszórták a célt szépen egyvonalban, de olcsóbb ez, mintha fentről egy TU-95 butabombákkal szőnyegbombázná?

A tüzérség/rakéta tüzérség mindíg sokkal költséghatékonyabb, ha lőtávolságba tud kerülni, mint a légierő, ez egyértelmű.

Meglepően pontosan megszórták a célt szépen egyvonalban, de olcsóbb ez, mintha fentről egy TU-95 butabombákkal szőnyegbombázná?
Jelen állás szerint minden jel arra utal, hogy a Tu-95MS nem tud butabombákkal szönyegbombázni. Ahogy a Tu-160 sem. De ez szándékos, nukleáris elrettentésre vannak tartogatva plusz robotrepülök eregetésére. De a most zajló korszerüsítés elvileg ezt is lehetövé tenné, ahogy a KAB-1500 is tervben van, a Tu-160-ra legalábbis.
Szönyegbombázásra ott a Tu-22M3. Az többet tud szórni mint a B-52H, de kevesebbet mint a B-1B vagy a B-2A illetve a már kivont B-52D.

Hidegsebész vagy?
Bocsi :) nem tudtam kihagyni .
Egy hulla mellett állva is simán lehet kajálni, bár egy "shrek" eléggé el tudja venni a dolog élvezeti értékét. Egyetlen hulla van, ami tényleg nagyon durva: egy gyerek. Bármit, csak azt ne.