Nekem sem, habár cigim nincs és a telefonomhoz is nagyon ragaszkodom. Újjlenyomat nélkül el sem indul, akkor hagyjam, hogy az újjaimat is levágja a teló mellé? Az nem jó, mert fáj, nehéz nélkülük beinteni, motorozni és okos dolgokat meg hülyeségeket írni. De komolyra fordítva, nem tudod, hogy mi a célja, de ha éjjel a lakásodba van késsel, akkor én nem hiszem, hogy a hűtőben a narancsot akarja meghámozni.
Nem többnyire kell megtegye, mert potenciális élet-halál helyzetbe annak ott hatásosnak kell lennie és nem többnyire hatásosnak.
Ha valaki meglöki a vállam nem ütök hozza, eszembe nem jutna, a pofot mondjuk visszakapná. Arról beszéltem, hogy ha olyan helyzetbe kerülök, hogy tényleg szükséges a másikkal szembeni támadás, akkor azon leszek, hogy minél nagyobb sérülést okozzak neki. Pl 2-3 támadónál vagy valami kigyúrt kancigánynál nem fog érdekelni, hogy egy pofot kaptam, mert válaszként ha felrúgtam a tökeit a gyomrába vagy jól nyakon tudtam verni szemből, akkor ő kiesett a küzdelemből és nőnek az esélyeim.