Szerintem meg ha nincs ipar, akkor baszhatod, hogy mennyi a rezsid. Menj inkább beszarni.Szerintem meg olvashatnád a statisztikát.
Ez volt két éve.
Kiderült, mire fordítottuk a legtöbb energiát tavalyelőtt - ORIGO
Friss hírek Magyarországról és a nagyvilágból, sport, technika, szórakozás, tudomány, kultúra. Az ORIGO a legfrissebb hazai és nemzetközi hírekkel szolgál olvasói számára.www.origo.hu
A KSH stat pontosan ezt a 237,7 PJ értéket tartalmazza.
1157 PJ volt a teljes prim. energia felhasználás.
Ebből 178 PJ csak a lakossági fűtés.
Tehát 15% a TELJES energia felhasználásnak lakossági fűtés. De ebben minden benne van, az közlekedéstől az ipari energifogyasztásig hőben, villanyban, stb.
Ennek egy része fűtés. A hőtermelésben lakossági oldalon annak a 178 PJ-nak iszonyatosan nagy része földgáz. Amikor ez az érték lehetne a negyede, hatoda is ha mindenki szigetelt volna, aki csak akar és tud is, némi segítséggel.
De érte én, könnyebb csuklóból mindenkit idiótának nevezni, mielőtt egy gyorskeresést csináltál volna legalább.
De helyette épültek stadionok, költöttek a sportra ezermilliárdokat, de mosta havi külker mérlege mennyi ennek a virtusnak, hogy nem épület korszerűsítettünk? Kéremszépen, erre szavazott az ország 4 * 2/3-ad alatt.
Rezsicsöki és propi helyett lehetett volna más is.
Márpedig ilyen gázárak mellett nincs ipar.
De megint sikerült egy mocsok nagyot nerezni, mert másra nem vagy alkalmas.