Inkább 4.Nem is értem, eddig miért nem volt bográcsom.
Marhalábszárból ki csinált már?
Három óra?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Inkább 4.Nem is értem, eddig miért nem volt bográcsom.
Marhalábszárból ki csinált már?
Három óra?
Annyi biztos kell neki.Nem is értem, eddig miért nem volt bográcsom.
Marhalábszárból ki csinált már?
Három óra?
Ne dühöngj, a marha meg a bogrács türelemjáték főleg fával tüzelve (elég lassan forr fel újra, ha beleteszel valami hideget, ha meg pokol tüzét gyújtod alatta akkor 1 nem tudod megközelíteni 2 odaég). Lehet bele tenni szóabikarbónát, talán hamarabb kész lesz.Nem is értem, eddig miért nem volt bográcsom.
Marhalábszárból ki csinált már?
Három óra?
Meleg van. Nem türelem :dNe dühöngj, a marha meg a bogrács türelemjáték főleg fával tüzelve (elég lassan forr fel újra, ha beleteszel valami hideget, ha meg pokol tüzét gyújtod alatta akkor 1 nem tudod megközelíteni 2 odaég). Lehet bele tenni szóabikarbónát, talán hamarabb kész lesz.
Innen nézve jó az illataMeleg van. Nem türelem :d
Szén fölött meg csak nem bográcsolok.
Legközelebb csirkemellből csinálom
Azért alakul
Hát Lordom, nem apróztad el a zöldséget.Meleg van. Nem türelem :d
Szén fölött meg csak nem bográcsolok.
Legközelebb csirkemellből csinálom
Azért alakul
A zöldség (meg a víz) különbözteti meg a pörkölttőlHát Lordom, nem apróztad el a zöldséget.
De amúgy jól néz ki!
Visszaredukálom olyan félig pörköltösre.A zöldség (meg a víz) különbözteti meg a pörkölttől
Szeretem a tüzet. Akkor már gáztűzhelyen is készülhetne. SzerintemInnen nézve jó az illata
Vannak gázzsámolyok is bogrács/üst alá, azok sokkal jobban szabályozhatók.
Nálam egy ócska Tesco-s lemez lángőr üzemel vagy 10 éve tégla helyett. Szerintem praktikusabb.
Tűz az is, de sokkal kevesebb fát fogyaszt és sokkal kevesebb szőr ég le az ember végtagjairól.Szeretem a tüzet. Akkor már gáztűzhelyen is készülhetne. Szerintem
Persze. De kimarad a füst.Tűz az is, de sokkal kevesebb fát fogyaszt és sokkal kevesebb szőr ég le az ember végtagjairól.
Gáztüzhelynek is megvan az előnye: fele idő.
"Gázzal fűtöl bogrács alá? -Buzievagy?"Tűz az is, de sokkal kevesebb fát fogyaszt és sokkal kevesebb szőr ég le az ember végtagjairól.
Gáztüzhelynek is megvan az előnye: fele idő.
Bevallom eddig egyszer csináltam gulyást gáztűzhelyen fazékban, innen a tapasztalat. Gázzsámolyom sosem volt, de többször láttam élőben.Persze. De kimarad a füst.
Meg a - hogy is van:
basszamegakurvaanyja
És ezzel a feladat befejezettnek van nyilvánítva.
Amúgy egész jó lett.Bevallom eddig egyszer csináltam gulyást gáztűzhelyen fazékban, innen a tapasztalat. Gázzsámolyom sosem volt, de többször láttam élőben.
Csípős pirospaprika legalább a fűszerpaprika fele, csípős zöldpaprika a zöldségek közt és ha kész száraz csilivel lehet tovább bolondítaniAmúgy egész jó lett.
Kicsit édes.
De, hogy hova tűnt belőle a csípős azt nem értem
Pedig benne van csomó bors meg egy egész balatoni is
Pirosből sajnos csak csemege van itthon.Csípős pirospaprika legalább a fűszerpaprika fele, csípős zöldpaprika a zöldségek közt és ha kész száraz csilivel lehet tovább bolondítani
Na de egy? Itt általában Kun/Palóc a kertből vagy bolti csípős zöldpaprika van. Szoktam "édesnemes"en is gulyást főzni, ha gyerekek is várhatók a társaságba. Akkor marad az "utócsilizés". De van saját Moruga Scorpion paprikakrémem is...Pirosből sajnos csak csemege van itthon.
Frissből autentikus próbáltam maradni, ezért ment bele egy balatoni.
És ezért nem chili. Pedig kedvelem
Viszont a balatoninak nagyon finom zamata van. Nem bántóan csíp, paprika íze is van.
Két paprika ment bele. Egy édes-egy csípős.Na de egy? Itt általában Kun/Palóc a kertből vagy bolti csípős zöldpaprika van. Szoktam "édesnemes"en is gulyást főzni, ha gyerekek is várhatók a társaságba. Akkor marad az "utócsilizés". De van saját Moruga Scorpion paprikakrémem is...
Az hogy édes az nyílván a répától vanAmúgy egész jó lett.
Kicsit édes.
De, hogy hova tűnt belőle a csípős azt nem értem
Pedig benne van csomó bors meg egy egész balatoni is
Csirkemellből gulyást csinálni bográcsban felénk az olyan szentségtörésnek számít , mintha egy echte angol citromot tenne az öt órai teájába....Meleg van. Nem türelem :d
Szén fölött meg csak nem bográcsolok.
Legközelebb csirkemellből csinálom
Azért alakul