Alatta a kommentek nagyon ütnek, ekkora tahó parasztokat életemben nem láttam... Lehet nekem sok ez így csapatépítő után, de én sem baszogattam ennyit a corvinusos csapatot akik pechükre pont velünk 1 időben jötte csapatépítőzni...
Éééééssss, hogy ne szakadjunk el a gasztró témától, tegnap este ebédre csináltunk jó kis kandós paprikás krumplit jó sok kolbásszal, nagyon jó lett. Ifi szálló udvarának másik végében a corvinusos csapat "fiú" tagjai (erősen idézőjelben) már ott bajban voltak, hogy nem tudnak fát hasogatni arra szépen megkértek minket
Azután összeszenvedtek valami tüzet és végül tőlünk elkérték inkább a gázt egy másiki bográcsnak, na az egyik csajszi tőlünk mondta, hogy ők is paprikás krumplit csinálnak, én mint hobbi szakács felajánlottam szolgálataimat többedmagammal, mert a mi pkrumplink elsőosztályú! Ezt illedelmesen visszautasították mert ők is nagyon jót tudnak csinálni (mondták ők), de jelezték, hogy társaságnak nem vagyunk utolsók szóval maradjunk és nem bántam meg, hogy maradtunk mert egy új fajta paprikáskrumpli receptet hoztam a nagyérdemű HTKA olvasói számára:
Szóval kell egy bogrács benne zsír, erre azonnal rádobni a hagymát és a kolbászt (jelzem mi pislogunk de ők nagyon finomat csinálnak szóval várunk), amikor felolvad a zsír a hagyma és a kolbász alatt
MOST mindenki bontson egy sört vagy igyon egy felest és üljön le!
mehet bele a felkarikázott paprika és paradicsom!
én ennél a pillanatnál kérdeztem meg, hogy bocsi ti véletlenül nem lecsót csináltok? határozott elutasítás a hölgytől, hogy ő így ismeri, mi ekkor visszavonultunk röhögni mert megbántani nem akarunk senkit nameg kiszáradtunk és feltöltöttük poharainkat.
Na mire visszaértünk akkor volt kb kész a lecsó, ha lecsót csináltak volna, tudjátok szépen összeesett a paprika stb...
És akkor öntik fel vízzel a cuccost és raknak bele 2-4 kiló kockázott krumplit, sót, borsot (tőlünk kaptak mert nem volt nekik) és őrölt pirospaprikát.
Átolvastam a szöveget egy kicsit összevissza de ez lehet a másnaposság hatása BOCS.