Én csak azt nem értem az ilyen önjelölt HT szakértők mitől éreznek magukban akkora önbecsülést , hogy ilyen hülyeségeket tudományos cikknek álcázva publikáljanak ?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Csak egy kis lelkesedés kell. Továbbá az önkritika hiánya.Én csak azt nem értem az ilyen önjelölt HT szakértők mitől éreznek magukban akkora önbecsülést , hogy ilyen hülyeségeket tudományos cikknek álcázva publikáljanak ?
Az nem a spejz konyhanyelven?Töltényűr térfogat csak angolul chamber a neve ami meg kamra ha konyhanyelven fordítasz.
Inkább a hülyeség meg a szorgalom igen kártékony kombója.Csak egy kis lelkesedés kell. Továbbá az önkritika hiánya.
Na ezért nem nézek véletlenül sem magyar youtube videókat.molnibalage
"Ezeket tessék neki mind megírni. "
A T-64-s videó készítőjének írtam. Annak se volt semmi értelme azon kívül, hogy próbálta védeni a védhetetlent.
Amikor hoztam neki ábrákat és mellé a valós képeket akkor közölte, hogy ezeket ő nem tudja értelmezni.
Olyan beszólások mellet, hogy:
Az üvegszálas bakelit az USA anyag így a szovjetek nem használták
Ülve, kézzel is lehet tölteni egy 125 mm-s ágyút! Szóval nem indokolt az automata töltő (A hogyanra nem érkezett válasz.)
Ha valamiből 600+ db-ot gyártanak az nem sorozat gyártás hanem prototípus.
Nem lehet 600 mm egy pácél vastagság mert nem fér el tőle a harckocsi személyzete!
"Ha a szuper-páncél effektív védelme kisebb, mint azonos vastagságú homogén acél, akkor utóbbit használták volna."
Szerinte 500 HB-s acél nem létezhet.
Szerinted van értelme annak, hogy erre időt szánjon bárki az életéből? Mert szerintem nincs...
Annyit tudtam neki segíteni, hogy a hozzászólásomban adtam neki linket a T-72/80-ról szóló részletes leírásokhoz.
Remélhetőleg ha videót készít majd ezen típusokról akkor a hasznára lesznek majd.
Nem sokan vannak akik észreveszik és ki tudják javítani a hülyeséget, így szabadon írhatnak bármit.Én csak azt nem értem az ilyen önjelölt HT szakértők mitől éreznek magukban akkora önbecsülést , hogy ilyen hülyeségeket tudományos cikknek álcázva publikáljanak ?
Attól függ, haditechben nem nagyon futottam még bele jóba, de más területeken vannak. Csak a magyar nyelvű youtube nem kifejezetten nagy, így megélni nem lehet minőségi videókból, csak top népszerű témákban.Na ezért nem nézek véletlenül sem magyar youtube videókat.
Töltényűr térfogat csak angolul chamber a neve ami meg kamra ha konyhanyelven fordítasz.
Nem akartam mentegetni.Ha valaki nem tudja, hogy mi a chamber szakmai magyar megfelelője, és még utánanézni sem hajlandó, de cikket ír róla, akkor azon nem lehet segíteni.
Továbbá gyanakodom, hogy angolul mondták neki, hogy 15 liter (fifteen liter), ő meg félrehallotta (50 liter, vagyis fifty liter), de még az sem tűnik fel neki, hogy logikusan végiggondolva az 5x nagyobb térfogatból csak 50%-al nagyobb energiát hoznak ki? Pedig ha a térfogat 10 és 15 liter, akkor hirtelen helyreáll a rend, érthető lesz, hogy lett 50%-al több energia az 50%-al nagyobb töltényűr térfogatból.
Nem kell mentegetni a fazont, simán igénytelen fércművet karistolt.
Akkor ezek szerint a Militaviát sem?Na ezért nem nézek véletlenül sem magyar youtube videókat.
Töltényűr térfogat csak angolul chamber a neve ami meg kamra ha konyhanyelven fordítasz.
Nem sokan vannak akik észreveszik és ki tudják javítani a hülyeséget, így szabadon írhatnak bármit.
Én úgy veszem észre hogy ennek a Combatant.blog.hu nak a szerzője előszerettel az Edrmagazine.eu cikkeit fordítja, forrásmegjelölés nélkül.
Üdítő kivételek mindig vannakAkkor ezek szerint a Militaviát sem?