Hát persze volt titkos manuál, meg volt amit @Avtomat megosztott amit a Füles mellett árultak a trafikban.
Mert gondolom az F-18-s pilótáknak is osztogattak AIM-54 manuálokat nem csak az F-14-s pilótáknak.
Nagyon meglepne ha így lenne. Minek adjanak valakinek használati utasítást arról, amit sosem fog használni?
Nem állítom, hogy így van, de ez is logikus és lehetséges. Főleg, hogy avtomat mondta, hogy volt ilyen "hozzáfűzős" gyakorlat a szovjeteknél.
Látom ez a kérdés nagyon betalált az oroszfan-szekciónak.
Szerintem nagyon meglepődnél azon ha tudnád melyek a kedvenc HH-s harckocsi típusaim
Amúgy én nem állítom hogy a BM26 vagy a BM22 nem vitte át az Abrams DU páncélját, vagy azt a vacak Leo-2A4 NERA-t, azt majd @gorkamorka állítja.
Mondjuk ez abból a szempontból vicces, hogy a Kontakt-5 után a nyugati tankok 20 méterről sem tudták volna kilőni a szovjet tankokat szemből. Kb. semmivel sem....
(A páncél teknő alsó íve a kivétel...)
De már a Kontakt-1 esetén se volt olyan ATGM vagy RPG ami komolyabb veszélyt jelentett volna.
88 körül jelent meg a tandem fejes TOW....megjelent nem elterjedt.
Szerintem érdekes tankcsaták lettek volna akkoriban egymást kilőni képtelen harckocsikkal