Én csak azt nem értem, (ne értsd félre nem neked szól, általálnoságban fogalmaztam) hogy miért kell az orosz harckocsik és az ukrán fronton történő bevetésük taktikáját, minden áron megvédeni , amikor a napnál világosabb, hogy teljesen amatőr módon "használják" őket az ukrán hadszíntéren.
VS.
(Más kérdés, hogy orosz oldalon néha tényleg megdöbbentő dolgokat látni....)
Ezt nem nevezném megvédésnek.
Elképesztő és sokszor érthetetlen dolgokat látni ott is!
Én annyit mondtam, hogy a nyugati csodaharckocsi harcászatott a II. VH óta nem próbálták ki ilyen terepen, ilyen komoly ellenfél ellen.
Nem vagyok benne biztos, hogy nem lennének eltévedt nyugati harckocsik.... (ismeretlen összetett terep, GPS zavarás stb...)
Vagy, hogy lenne elég tankjuk a teljes frontra. Oroszoknak is az a fő baja, van ott kb. 1000 tankjuk egy 1000 km-es frontszakaszra. Ez km-ként egy darab....
Nem tudják lefedni a frontot hiába próbálják.
Erre mondtam, nem kellene a nyugatnak fotelszakérteni, el lehet menni oda és bemutatni, hogy nekik jobban menne.
Nem véletlenül nem mennek.
Ne butáskodj. Nem védi, mert ő sem tudja, csak az elvakult hit nem engedi, hogy szó nélkül hagyjon bármi negatívumot a szerelmérő. De mert érve nincs így személyeskedik. Az ilyet el kell engedni.
És kivel személyeskedtem abban a hozzászólásban?
Viszont te szokás szerint keményen személyeskedsz minden alap nélkül. Csak a szokásos.
A többit meg lásd fentebb.