Van fent oskosh- ról videó jutúbon ahogy rakomàny nélkül visszacsúszik olyan úton amin egy HK felmenne. Szóval közel sem annyira egyértelmü a teljesítménye egy mintàs modellezésen kívül.
Ez összetett.Traktorban havs úton menni idegfeszitő mutatvány egy nyerges vontatóval.Üres szerelvényben nagyon nyűgös.Jol megrakva viszont lazán keresztülmegy olyan hófuváson,amiben az átlag suv elakad.
Láncos alapvetően mindig jobb terepjáró lesz.De ez csak egy dolog,mert egy hadsereg szempontrendszere szélesebb kell legyen,mint csak önmagában a harcászati mozgékonyság.
Ha visszalapozol,aztirtam,hogy hk-k mellé közvetlen kiséretnek láncos kell.De szerintem az MH többségének a fentebb felsorolt okok miatt a kerekes technika való.
Személy szerint én a Merkavát vállasztottam volna.Nem azért,mert az a világ legszuperebb hk-ja volna.Azért,mert a személyzet túlélésére kondicionálták,és mert jó bázisjármű.Namer IFV,Sholef Sph,műszaki páncélos,gyakorlatilag bármi kialakitható belőle.(IDF tervezte is,de amcsiktol olcson kaptak eszközöket,ezért a Nameren kivül protig,vagy addig sem jutottak a tervbe vett változatok):kiképzés,üzembentartás szempontjábol ez költségcsökkentő.
De ezen a nehézpáncélos magon kivűl azonban szerintem többségében kerekes technika kellene az MH-nek.Mert kicsi.Mert forráshiányos.Mert létszámhiányos.És egyik sem várható,hogy belátható időn belül változzon.