Szia,Mert a modern autók is milyen megbízhatatlanok. Tele az ország útjainak széle lerohadt autókkal, bezzeg a legendás KGST-s ócska szarok!!!
Ez leginkabb az uzemeltetesi kulturatol fugg, pl. volt ra pelda, hogy a csili-vili modern tuzoltoautot be kellett vontatni a szervizbe, mikozben semmi baja nem volt - eltekintve attol, hogy a kotelezo szervizt nem csinaltak meg rajta, ezert megallt (szerencsere pont ugy jott ki, hogy tuzoltas UTAN allt meg, es nem elotte).
Abban termeszetesen igazad van, hogy ez az uzemelteto szervezet hibaja elsosorban, naluk hianyzott az a hozzallas, hogy a kotelezo szervizt el kell vegezni.
Szamomra nehezen elfogadhato, hogy ha valamit megvettem (elozo peldaban konkretan: valaki megvette, es a tuzoltosagnak ajandekozta), akkor honnan veszi a gyarto a jogot maganak ahhoz, hogy megtiltsa a jarmu beinditasat? Szerintem ez a civilek eseteben is megalapozhat egy karteritesi pert, tuzoltosag/katonasag eseteben meg nem lenne szabad ilyet megvenni se.
Nyilvan az rendben van szerintem is, hogy a kotelezo szerviz hianya megszunteti a garanciat.