Aki kritikával illeti az Orosz Hadsereget, az csak és kizárólag ukrán ferdítést emleget ?
Nem, aki ukrán ferdítést emleget, az emleget ukrán ferdítést.
Lehet kritizálni pl az elbaltázott első T-72B modernizációt, lehet kritizálni a korrupciót, lehet kritizálni nagyon sok mindent.
Te azt az ukrán hazugságot hoztad most elő, hogy a tartóstárban lévő orosz harckocsik szétrohadtak, mert csillaggarázsban tartották őket.
Ulan-Ude esetén az évés csapadékmennyiség cc 260 mm. Ennek a nagyja cc 210 mm a nyári hónapokban esik le. Akkor most számolj, mennyi jut a többire.
Összehasonlításként Tucson környékén az éves csapadékmennyiség cc 260 mm.
Az éves hőingás Ulan-Ude környékén, a napi Tucson környékén a nagyobb. De az egyik szerinted patika állapotban van, a másik meg le van rohadva.
Az, hogy amúgy a TÉNY, hogy havi színten százas nagyságrendben konzerválják ki ezeket a vasakat, meg már nem számít, mert az ukránok azt mondták, és te hiszel benne, hogy így van.
Érdekes, rajta kívül még elég sokan. Pl.: most a szu-57essel kapcsolatban is. Őket mégsem kapcsolták le. Nem lehet, hogy ez a kis apróság az oka, amit említettem?
De ezt befejezem, mert nem érdekel a politikai része a dolognak.
orosz / ukrán T-80-assal, akkor én biztos nem is az Orosz Hadsereg, meg az Ukrán Hadsereg vasaira vágyakoznék ...
Ami azért jó, mert mi az, hogy ukrán/orosz? Van ukrán, és van orosz. Az orosz fegyverek slágertermékek voltak/vannak a nemzetközi piacokon, az ukránok meg 100 T-84est nem tudtak vállalható minőségben összereszelni...
dél-koreai / görög-ciprusi hozzáállással letárolt T-80-assal
Hát Dél-Koresz gyárban dolgozom, volt szerencsém a görögökhöz, én meg nagyon nem. De persze lehet álmodozni, csak a spanyol leopárdokat még az ukránok is visszadobták.
Az M-zárolt technikát meg ne keverjük a tartósan letárolt technikával. A kettő nem ugyanaz.
Igen, különben a vágjuk ki a szabad ég hozzáállással elég csúnya állapotba jut az egyébként jobb sorsra érdemes gép.
Tehát akkor az USA nem rendelkezik M1ekkel? Vagy akár a svédek letárolt gépekkel? Ember mi olyan nehéz azon, hogy sok esetben ukrán harckocsiTEMETŐK képeivel illusztrálták a lerohadt orosz harckocsiparkot? Többek közt azért, mert aki be akart lógni az orosz nevadába, az rövid úton ólommérgezést kapott.
És tényleg még egyszer: egy letárolt M1 kikonzerválása állapottól függően 1-4 hónap. Ha egy letárolt orosz vasat ennyi idő alatt kikonzerválnak, akkor az nem volt rosszabb állapotban. Márpedig tényszerűen megteszik.
Nem a 2,000 km-es fronton jött össze ez a veszteség
Milyen veszteség? A 200 és 20 ezer között szóró adatok, amikre semmi bizonyíték nincs?
De akkor mond meg nekem kérlek, egy 2000 km hosszú frontvonalra elég az aktív 3000 harckocsi, úgy, hogy van még pártízezer km határod, és oda se ártana rakni valami eszközt?
Főleg túlerőben lévő ellenség ellen.