Nincs egy korú lőszer nincs egy korú harckocsi!Arról volt szó,hogy T-72B3 vs mai modern nyugati*.Kész vége pont!Ne keverjünk ide mást!!!
Addig a T-90-esek meg malmoznak a partvonalon, hátha becseréli őket az edző? Mert T-72B3 csak az oroszoknak van (meg majd Vietnamnak lesz néhány). Az oroszoknak viszont több a T-90-esük, mint a T-72B3-asuk. Kissé nehéz elképzelni, hogy a legújabb nyugati harckocsikkal összecsapó oroszok csak T-72B3-at használjanak. Bárhol legyen is a buli, Oroszországban, vagy azon kívül.
Még mindig kissé tisztességtelenek tartom az egyik oldal legújabb technikáját a másik oldal 30 éves vasaival összevetni. De ez csak az én maradi igazságérzetem.
Amúgy értem én a marketinget. Addig szűkítjük a peremfeltételeket, addig lejt egyre meredekebben a pálya, addig játszunk az adatokkal (például az egyik oldal közvetlen közeli átütését a másik oldal 2 km-eséhez hasonlítjuk), amíg a kívánt eredmény ki nem jön.
Egy biztos. Azok számára, akik csak nyugati forrásból ismerik az orosz technikát és csak nyugati véleményeket olvasnak, nos azok számára a nyugati technika marketingje biztosan sokkal jobb, mint az oroszé.
Még mielőtt magadra vennéd. Bár szerintem nem tisztességes az összehasonlításod, de nem téged vádollak csúsztatással, a nyugati technika istenítésével, az orosz leszólásával, hanem a forrásokat, amiket olvasol.