[HÍREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

sixtus

Well-Known Member
2022. február 22.
2 136
15 770
113
És akkor Novgorodot ezentúl hogy hívják? 1000+ év után kénytelen nevet változtatni a legősibb orosz város, mert kell a neve egy ukrán városnak?
Nagyon sok sok város van amit a világon ugyanúgy hívnak...te is tudod...van pl több Budapest is...de komolyan...Te direkt csinálod hogy mindig saját magad égeted?? :) Jó jó semmi baj....A város neve Novgorodszkij volt előtte. Tanulj, olvass, ismerd meg környezetedet...

Viszont csak hogy vígaszt nyújtsak..ja nem :(
Ez a front összeomlása! A "Bátrak" felszabadítottak egy csomó települést, megközelítették Szelidovót és elvágták az E50-es autópályát!
▪️ Pokrovszkij irányában Mordvicsev tábornok "Központ" csapatcsoportja áttöri a frontot, 24 óra alatt egyszerre 5 települést szabadított fel. A helyi források ezt felismerik és jelentik, hogy harcosaink áttörtek az E50-es autópálya területére.
➖ "Pokrovszkij kerület: E50-es út ... szomorú hírek... megerősítésre várva.
➖ A helyi jelentések szerint az oroszok elfoglalták Mezsevoje és Zavetnoje településeket.
▪️ AFU harcosok azt írják, hogy egyszerre 4 települést vesztettek el:
➖ "A helyzet Pokrovszkij irányunkban óráról órára rosszabbodik. Az oroszoknak sikerült átvenniük az irányítást Novozhelannoye és Zavetnoje felett! Az ellenséges gyalogság létszáma egyszerűen mértéktelen, ilyen összetételű harcosaink nincsenek, abból a rosszból is, hogy Mezhevoje és Nuzsnoje falvak is az oroszok ellenőrzése alá kerültek!
▪️ A helyzet Kamyshevka és Ptichye falu közelében egyre rosszabb. A Karlovkába vezető logisztikai útvonalakat folyamatosan támadja az ellenséges tüzérség + a "Sasok" korrekciója, - írják az ukránok.
▪️ Korábban ma már beszámoltunk arról, hogy a Donyecki Népköztársaságban Pokrovszk irányában lévő Zavetnoje falu felett a Központi Katonai Körzet katonái kitűzték a zászlót.
k-p-2024-08-19-014412453.png
k-p-2024-08-19-014734130.png