Lehet, hogy nem vagyok "pszichológus" viszont a katonák lélektanát picit (sokkal) jobban ismerem nálad. Ne írj olyanról, amihez semmi közöd, mert csak süketelés lesz belőle... A lengyel T72 modernizálva is az egyik legxarabb konstrukció, és én ukrán T64-ről nem beszéltem egy szót sem, az csak a te fixációd...Ember te ezt direkt csinálod? Azt sem tudod milyen szintű lengyel T-72-t kaptak az ukránok és milyen
T-64-l rendelkeznek az ukránok ,jössz ezzel a rossz szöveggel, hogy az összes T-72-k közzül a lengyel sikerült a legszarabbul, miközben fogalmad sincs, hogy ezek a lengyel T-72-k nem ugyanazok a tankok mivel kaptak egy modernizációt miközben az ukrán
T-64-k maradtak az eredeti állapotukban.
Semelyik katona sem fogja 80 napja azért kockáztatni az életet az orosz tűzerővel szemben mert bízik a parancsba, még a mariupoli fanatikus Azovosok is arról álmodoznak, hogy hazamehetnek a szereteikhez,(valamelyik nap volt az egyikkel egy interjú) gondold végig az ukrán katonák között sok a családos ember és szerinted csak a parancs miatt vállalja azt ,hogy meghalhat nap mint nap a harcmezőn, már ne haragudj ha ilyet állítasz fogalmad sincs az emberi lélektanról.
A katona meg azért kockáztat 80 napig akár, mert parancsba kapta, és mert felméri, hogy ha nem tetszik neki a dolog és dezertál, akkor azért egész más lesz a "jutalom".