Tegnap éjjel írta a cimbi
Határon mi hamarabb szeretnék átt menni csak most nagyon nagy ellenőrzés, van mert amúgy lehet menni ha van 5000/6000 dollár a zsebedben..nemtudom mi lesz belőle mert ahogy fogynak az ukránok egyre rosszabb itt minden..
Pánik van az ukránoknál.
Csak ez nagy titok volt,ha van pénzed élsz ha nincs dögölj meg.
Nem fog itt se leopard se Abrams se Challenger se lófasz segíteni, hiába már csak ebbe bíznak..
Anno is volt Tigris Párduc kutya fasza,de mire egy tigrist legyártottak, addig az oroszok legyártottak 50 darab t34-et és ez most is úgy van, főleg hogy Putyin elvtárs már 2014 óta erre készül…nagyon várom a választ tőle.
Remélem az éven vége lesz.
Nem is tudom mit mondjak,félek a családom oda kint én itt ragadtam egy műtét miatt..testvéremet es édesapámat nem láttam mingyárt egy éve ..
Dolgozni nemtudok mert nem lehet..
Rezsi a duplája mint háború előtt..
Például volt 20000 ft a villanyszámla akkor amikor napi 24órában volt villany most ugyanannyi, úgy hogy napi 4 órát van,és ez halál komolyan mondom.
Itt ami megy az kegyetlenség.
Itt ahol lakom egy 200 métere a vasút megy... Kegyetlen sok embert vittek már el vagonokban..es a falunk es egy másik falu között állomásozik aztán egy éjszaka alatt minden eltűnik..
Deh van olyan hogy napokig csak áll..
Testvérem meg még egy srác még gyerekek arra jártak es kíváncsiságból felmásztak a vagonra es bele néztek mert rettentő büdös volt es bizony egymásra voltak hányva fekete zsákba az emberek..
Es ez nem kamu.
Tehát hogy ez tudom hihetetlen de igaz.
A vagonokon van ilyen kis létra még azt is levágták hogy meg véletlenül se nezen bele valaki..
Es egyébként azt is őrzik,ezeket majdnem meg is fogták