A moldáv légtér udvarias használatával. Legalább valamire jó…
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ezek így, a magyar haderő engedély nélkül viselt felvarrójával (nemzetközileg elismert jelzés) minek minősülnek? Orosz fogságba esésük esetén -amerikai fogalommal- akár helyszínen agyonlőhető illegális harcosnak? Hiszen Magyarország nem hadviselő fél és ők nem magyar honvédek.Akikre büszkék lehetünk: két magyar származású prof. az ungvári egyetemről, önkéntesként harcol a fronton és védi szülőföldjét már egy éve.
Pár napja olyat is olvastam, hogy a Rheinmetall megvizsgálva a lehetőségeit, a Leopard gyártósorok részleges USA-ba telepítésén is elgondolkozik, mivel csak így tudnák növelni a gyártást.
ukrajna nemzetközi rohambrigádokat szervez (kettőt lehet találni ki állja a csekket), jelentkezni online lehet, most megmutathatja az összes gyilkoláson örvendező mennyit ér.
Orosz olajexport, #aszankciókmüködnek
Bloomberg - Are you a robot?
www.bloomberg.com
Pedig 3 napja a grúz légió azzal menőzött, hogy megölték...
Volt ott egy Mig-17 emlékmű is valahol, de az ukránok lenyúlták a gépet róla (gondolom oryx-on fent van, mint lelőtt orosz gép).
Szerintem ez továbbra is egy oltári nagy faxság ami max propagandára jó, mit tud egy nato oktató adni az újoncoknak amit egy frontot megjárt ukrán nem?
Elképesztően brutális, hogy ez mennyire F.O.S.! (Semmit nem lehet kivenni, hogy kihez tartoznak ezek a tankok!)
Ezt rosszul tudod. Egy nemzetközi szerződés simán megszűnhet annak megszegésével.
Márpedig a Belorusszia elleni 2013-as amerikai embargó a Budapesti memorandum gazdasági megszegését jelenti.
Ezen kívül még ott a Majdan.
Tehát a feleknek onnantól nem kell magukat ahhoz tartani.
Jelenleg ez nem fontos, mert jelenleg erőszakos véleménycsere folyik. Akkor lesz ez fontos, amikor majd végre elkezdődik a valódi béke folyamat.
Arról mit is tudunk?Gondolom egy államfő megmérgezéséről is ez a véleményed.
Az mikor is volt?
Vajon ki eszkalálja a konfliktust?
A lengyel az egyértelműen nem tekinthető eszkalációra okot adó esetnek. Amúgy meg 3 mert az orosz reptereket is lőtték, meghozzá sikerrel.Ukrajna rakétái már 2 szuverén ország légterében is jártak,gondolom akkor ő is eszkalálta a konfliktust?
Honnan tudod ki mérgezte meg?Ne kavarodj össze, a Leopard 2 a KMW cég terméke.
Papperger haknizik, az RM még nem létező harckocsijával. Egyszer már bejött.
Szerinted akkor ukrán veszteség? Akkor biztosan megjelenik orosz felületeken...
Igen, a föld lápos, mindenki láthassa....
Gondolom egy államfő megmérgezéséről is ez a véleményed.
Az mikor is volt?
Vajon ki eszkalálja a konfliktust?
Csak a kárpátaljai közintézményeken tilos a magyar zászló. Az is lehet, hogy azt sem kifogásolják ha magyarul beszélnek. Két szolgalelkű bolond...Értem én hogy lelkes önkéntesek, de szerintem a hivatalos MH pajzs az nem kéne
Magyar tanár az ukrán fronton: Gátlástalan politikusok mindent megtesznek, hogy magyarok és ukránok egymás ellen forduljanak
Percről percre: Oroszország háborúja Ukrajnában – az Index csütörtöki hírösszefoglalójaindex.hu
Elég UKAZ is Vlagyimir aláírásával amin legalább az okok egy része fel van sorolva, ami alapján tisztában vagy azzal, hogy miért is támadtak.Okokat ismerem vagy legalabb is tisztában vagyok vele miért támadta meg Ukrajnát Oroszország.A terveket nem ismerem de nem hinném hogy része volt hogy több száz páncélost veszítsenek az Ukrajnai sárba "ragadva" és egyenlőre legnagyobb eredménynek én azt látom hogy vam szárazföldi összeköttetés Oroszország-Krím között.Időpontott viszont nem értem ha már állitólagosan a Kínaiak kérték ne a téli olimpia előtt-alatt indítsa meg a támadást akkor miért volt annyira sürgős a lehető legrosszabb időpontban megindítani a "különleges"hadműveletet.
Egy éve egy ukrán Tu-141 három NATO ország légterét megsértve becsapódott Zágráb belvárosában.Ukrajna rakétái már 2 szuverén ország légterében is jártak,gondolom akkor ő is eszkalálta a konfliktust?
Kárpátalja megint kimaradt…
Aki embernek hitvány, magyarnak alkalmatlan....Értem én hogy lelkes önkéntesek, de szerintem a hivatalos MH pajzs az nem kéne
Magyar tanár az ukrán fronton: Gátlástalan politikusok mindent megtesznek, hogy magyarok és ukránok egymás ellen forduljanak
Percről percre: Oroszország háborúja Ukrajnában – az Index csütörtöki hírösszefoglalójaindex.hu
Kb ugyanaz a véleményem, mint az agyonlövetésükről.Gondolom egy államfő megmérgezéséről is ez a véleményed.
Az mikor is volt?
Ukrajna támogatotságának változása az európai országban:
így már teljesen világos hogy miért nem volt szükség népszavazásra Finnországban és Svédországban a NATO csatlakozásról, megmérte az Eurobarométer.
Osszeno ami osszetartozik, Brusszel, magyar ellenzek, ezek...Mert az oroszok iránti gyülölet a közös bennük. Ezért nem tudnak józan ésszel gondolkodni és nem értik a dolgokat.
Senki nem fenyegeti a szülőföldjüket(Kárpátalját). Épp a magyarok miatt (Orbán politikája is sokban hozzájárult) nem támadták Kárpátalját az oroszok. Sajnálatos a két ember(akik szerintem az asszimiláció útjára léptek), hogy a rossz oldalra álltak az ukrán kisebbségi jogok megnyirbálása után.
Tudnak magyarul. A képen a bal oldali úriember még a Magyar Tudományos Akadémia valamilyen matematikai díját is megkapta 1 évvel ezelőtt, akkor is a frontról jelentkezett be, nagyon jól beszél magyarul, a másik katona szintén nyilatkozott már magyarul többször is.Hát te lehetsz bánja a faxom ! De én csak nyomorult vigyorgó kaprokat látok semmi mást ! Büszke a lányomra vagyok mert 15 évesen már középfokú angol nyelvvizsgája van ! Ez a két gyökér meg tán Magyarul egy szót se tud ! Jó büszkélkedést !