Lancet vs T-80BV
Lancet vs ukrán járőrhajó
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ha megnézed a térképet addigra szvsz Lengyel ellenőrzés alatt lesz az a terület vagy Orosz de nem marad kapor föld az biztos !
Hát Veletek meg mi van? Ti miről beszéltek???Gázfegyver, olajfegyver, csúnya orosz, de valahogy mindig az ukrán rúg belénk...
Ha orosz kőolajból kap gázolajat az eu-n keresztül Ukrajna, akkor érdemes-e rombolnia az orosz olajlétesítményeket? Ez a konfliktus megannyi abszurditással bír. Kár hogy mind az ukránok, mind az EU elhiszi a saját maga demagógiáját a "full scale" dumáról. Olyanok mint az egyszerű bunyósok, éhbérért csinálják a cirkuszt, hátul meg a bukik híznak rendesen.
Azt hogy kívülállóként neked egy égő olajtározóból szálló füstoszlopra áll fel... ezt nem is minősíteném, bár gyógyult pirománként hozzátenném pics@sz@r ízlésed van, egy olajtároló tüze nagyon messze van a széptől.
És szerinted most egy darab drón ment és az csont nélkül betalált? Úgy hallottam azért lőttek le belőlük. Ez nem szimulátor, az életben nem fogsz 100%-ot hozni. A kilőtt rakéták 137%-át csak a hohol légvédelem tudja lelőni a nagyi féle szilvalekvárral meg a nagyfater lapátcsövű Izs puskájával.Egyébként ez spec polgári olajterminál.
Kár, hogy a tenger felől is már nem egyszer volt megkóstolva a kikötő
Elmész már Te is oda...
Mondjuk ha a tenger felett lövik le, akkor sok mindent nem tudnak mutogatni belőlük.Ez igaz, de valahogy nem mutogatja az orosz média a lelőtt drónok tömegét. És az sincs ami eddig megszokott volt azaz a krími legvédelem működéséről készült videók (a raktár Szevasztopolban van ami egy elég nagy város ahhoz, hogy valaki levideózza azt a tűzijátékot ami egy drónraj lelövéséhez kell). Szerintem ez sokkal inkább a közelből indított szabotázs volt mintsem a front ukrán oldaláról (kb 250km légvonalban) érkező támadás.
Ezek nem az edzőtermi pózerek, hogy ha nem posztolják instán meg faszbukon, hogy lementek a terembe, akkor nem is fog hatni az edzés.
ez azért nem semmi hogy egy hohol senki akarja megmondani Kínának hogy mit tegyen. Mondjuk ha ezt a hangnemet Pekingben adná elő, biztosan nem jutna ki élve még az épületből sem, nemhogy az országból.Podoljak
Podoljak: Kínának el kell határolódnia Oroszországtól, vagy elveszíti befolyását - Orosz Hírek
"Kínának most választania kell" - mondta Podoljak pénteken az ukrán Rada TV-ben. "Vagy a nemzetközi jog által meghatározott keretek között dolgozik, és akkororoszhirek.hu
a szemétlibsi 444 meg milyen aljas rágalmakat terjeszt Őfelsége hadiflottájáról :Végülis... csak az egyetlen Fekete-tengeri flotta támaszpontjuk, minek is rágörcsölni LoLb+
Hát a hős kaprok higi már csak fegyvertelenek ellen cincérkednek. De szépen összevágták a kaproknak a videót.Megoltek egy civil horgaszt az ukran hősök. Kezzel labbal mutogatta csoro a dronnak hogy o nem katona. Fegyvere sem volt.
Oroszok Az Igazság Oldalán
‼️☠️ Az Ukrán Fegyveres Erők fegyveresei egy teljes műveletet filmeztek le, amelynek során drónnal megöltek egy civilt, és büszkén közzétették a felvételt. ▪️"A 192. zászlóalj / 124. különálló TRO-dandár védelmi erőink munkája" - ez a büszke címe a videónak... ▪️ A Herszon régióban egy civil...t.me
Egyik sem olyan, mint Sevastopol.Sir! Kétségtelen a Fekete-tengeri flotta minőségbeli és számbeli hiánya, de NEM Szevasztopol az egyetlen támaszpont. Rohamléptekben építik ki Novorosszijszk kikötőjét és az Azovin kvázi "lőtávolban" is van ezmegaz..... Én azt nem értem, miért nem terjesztik ki a reptilalmi zónát a Fekete-tenger közepéig, hogy a RAF, illetve az USA gépek ne lehessenek felderítési hatótávban..... Megtehetnék...
Ennyi "erővel" arra hivatkozva hogy civil célpontokat is támadnak(még ha nem is szándékosan) reptilalmi zónát rendelhetnének el Ukrajna felet és átvehetnék az Ukrán légtér védelmét.Ha ezt be is jelentenék akkor sincs rá semmi "garancia"hogy a RAF,USA felderítők betartanák és nem valószínű hogy ebben az esetben nem biztosítanák a védelmüket.Sir! Kétségtelen a Fekete-tengeri flotta minőségbeli és számbeli hiánya, de NEM Szevasztopol az egyetlen támaszpont. Rohamléptekben építik ki Novorosszijszk kikötőjét és az Azovin kvázi "lőtávolban" is van ezmegaz..... Én azt nem értem, miért nem terjesztik ki a reptilalmi zónát a Fekete-tenger közepéig, hogy a RAF, illetve az USA gépek ne lehessenek felderítési hatótávban..... Megtehetnék...
"Az hogy a mostani helyzetet ki hogy látta, majd pár év múlva, ha vissza tudunk tekinteni, eldönthetjük, valójában mi történhetett."Ok, hidd el itt előre elhatározva, minden megy a maga útján,eddig szerencsére nélkülünk, mert beleszólásunk úgy sincs csak feleslegesen felidegesítjük magunkat rajta, ezért nem ér annyit az egész... Az hogy a mostani helyzetet ki hogy látta, majd pár év múlva, ha vissza tudunk tekinteni, eldönthetjük, valójában mi történhetett. Akkor viszont sietnünk kell, kell mert a konfliktus nyert F.O.S média utólag ugyis a saját történetét fogla megtartani, testre szabni, a többit törli..
Arra kell törekednünk hogy ezt épp börrel addig átvészeljük a különböző háború felé toló erőnek ellenállva.
Kedvenc írom mondása, egy középkori sok csatát megélt katona szájából, aki magyaráz a zöldfülű, háború lelkes testvérének:
" Százszor többet ér egy legsoványabb béke, mint a legkövérebb háború"
Ny-Európa sem tudta 1 éve, h hányas a kabát. ukrajna -a jelek szerint- soha nem is fogja. Az atlantista-angolszász drukkereknek (más szó jutott eszembe, de nem adnék munkát a modiknak) egy könyvet ajánlok, ha már a töri nem megy: Dee Brown - Wounded Knee-nél temessétek el. Van miért befogni a szájukat morál kapcsán, pressmenestől-demensestől. Bár utóbbi szemléletesen jellemzi a teljes nyugatot.Podoljak
Podoljak: Kínának el kell határolódnia Oroszországtól, vagy elveszíti befolyását - Orosz Hírek
"Kínának most választania kell" - mondta Podoljak pénteken az ukrán Rada TV-ben. "Vagy a nemzetközi jog által meghatározott keretek között dolgozik, és akkororoszhirek.hu
Szevasztopol légvédelmét nem hajók, hanem szárazföldi egységek biztosítjak.És szerinted most egy darab drón ment és az csont nélkül betalált? Úgy hallottam azért lőttek le belőlük. Ez nem szimulátor, az életben nem fogsz 100%-ot hozni. A kilőtt rakéták 137%-át csak a hohol légvédelem tudja lelőni a nagyi féle szilvalekvárral meg a nagyfater lapátcsövű Izs puskájával.
És miért menjen, meg a hová? Most legyek geci és hozzak raksibecsúszós hasonlatot a Malvinas konfliktusból?
Ez a modernizált Grad szuper, de a héten azt olvastam, hogy a meglevőkhöz sincs épp lőszer...
Mondjuk ha a tenger felett lövik le, akkor sok mindent nem tudnak mutogatni belőlük.
Hozzáteszem, mint korábbi posztomban említettem, nagy baromságnak érzem, hogy most így kijátszották ezt a lapot. Tartani kellett volna és jó időben kijátszani...
hohol srác, amerikában él profi edzőtermi pózerElite Powerlifter Pretended to be a CLEANER #8 | Anatoly GYM PRANK
✅ My PowerBuilding program for Home & GYM https://shmondenkovladimir.comElite Powerlifter Pretended to be BEGINNER Crazy CLEANER in a GYM again!✅ https://ana...www.youtube.com
ez azért nem semmi hogy egy hohol senki akarja megmondani Kínának hogy mit tegyen. Mondjuk ha ezt a hangnemet Pekingben adná elő, biztosan nem jutna ki élve még az épületből sem, nemhogy az országból.
a szemétlibsi 444 meg milyen aljas rágalmakat terjeszt Őfelsége hadiflottájáról :
Elképesztő arcátlanság!!!MSN
www.msn.com
Már megvalósult. Csak egy narrativát olvashatsz, hallhatsz az MSM-en. Ellenhang nincs,csak úszitás. Az a pár blogger alig számit."Az hogy a mostani helyzetet ki hogy látta, majd pár év múlva, ha vissza tudunk tekinteni, eldönthetjük, valójában mi történhetett."
A történelmet a győztesek írják. Aki győzni fog az fog törölni vagy meghagyni.
Esetleg, ha a világ szigorúan kétpólusúvá válik, akkor két történelmet fog ismerni az a szerencsés, aki mindkét oldal médiájához hozzájut vagy ha nem érdeklődik és totális lesz a cenz ura, akkor egyfajta történelmet fog ismerni.
Megvalósulhat a totális Orweli világ.
Mi lehet az a zöld, csőszerű valami a csónakban? (az embertől balra) Szerintem amiatt halt meg! Mindent fel kellett volna emelnie, és megmutatni a drónnak,( a pecabotokat, a merítőhálót stb) És akkor lehet hogy életben marad.Hát a hős kaprok higi már csak fegyvertelenek ellen cincérkednek. De szépen összevágták a kaproknak a videót.
Mi lehet az a zöld, csőszerű valami a csónakban? (az embertől balra) Szerintem amiatt halt meg! Mindent fel kellett volna emelnie, és megmutatni a drónnak,( a pecabotokat, a merítőhálót stb) És akkor lehet hogy életben marad.
Így van. Azt kell megérteni, hogy ha egy nagyhatalom/atomhatalom fővárosát támadás éri, onnantól nincs vesztenivalója és rákapcsol.Basszki! E kell menjek amerikai hírszerzőnek!! ..az amúgy sok pénz az?? 280-at bruttóba megkapom?? Ezt már februárban megírtam!... DE 2022 FEBRUÁRJÁBAN ....b.szod! Mindig is tudtam, hogy hatalmas stratéga vagyok!!
Volt amerikai hírszerző: Semmi sem maradna Kijevből, ha megtámadná Moszkvát
„Igazi háború lesz, és mindannyian meghalnak.”index.hu
Komolyra: szóval hívhatnak itt mindenkit közülünk oroszfannak, de neeem ez nem igy van...realistának inkább...az közelebb van!
Konklúzió??...az az hogy az ukránok bajban vannak??? Lóf.szt!.. Már 2014 óta szarban vannak! Nem az a konklúzió, hanem az hogy jól leszopatta az USA ukrajnát...mint a kurdokat, vietnámiakat, kubai ellenállókat, irakiakat, afgánokat..és ezért állt már a bolygó 80%-a velük szemben egy tömbbe (Irán-Szaúd-Arábiával ba.dmeg a pofám leszakad) ...jaaa és VELÜNK szembe is!
...annyi mákunk van, hogy pult alatt leszopunk onnan (BRICS) is mindenkit egy jó nyersanyag vagy ipari deal-ért és nekünk jó az ő pénzük (hitelük) is.
De semmi gond! Ott van Nyugat-Európa: Franciaország, azaz Új-Líbia, Németisztán, azaz Új-Irak...Azt mondja a felig francia haverom:
"Otthon ezt szokták mondogatni: Mi Marokkó fővárosa?? ...Marseille!"
Leszögezném, hogy én már rég nem értem ezt az egész 'háborút'.Kivancsi lennek mit gondoltok, @dudi , @SirHiggins , @mindenen kívül , @Wilson az ukranok beharangozott tamadasaval kapcsolatban? Lesz? Hol lesz? Milyen sikeres lesz, mit vartok tole?
Ha mas nem sikerune a f*szsagokat hagyjuk, nem b%szakodasbol kerdeztem.
Dudi, a draga NATO kompatibililis, mindenkepes Honvedsegunk kopni nyelni nem tudott mikor az a bohom oreg ukran dron hosszaban atrepulte az orszagunkat, Pakstol egy kopesre raadasul. Ennek tukreben egy haboru kellos kozepen, ugy hogy rendszeresen erkeznek be kulonfele dronok es lovedekek ukran iranybol amik jelentos reszet megfogjak, leszedik, ezt felhanytorgatni nekik milyen mar?De ez nem az oroszokon múlt, remélem erzed a problémát.
@antigonosz
Te mégis miről beszélsz? Hogy jön ez ide? Mi köze van hozzá. Ha valaki megkérdezi tőled, hogy mennyi az idő te pedig azt feleled rá, hogy Londonban látszik mindenhol a Big Ben? Akkor hülyének fognak nézni.