Végülis az egyik cél így teljesül a Natonak, a belorusz határt ők ellenőrzik abból az irányból is, vagyis benyomul a Nato. Persze meg lesznek csapkodva a kaszarnyaik, és menni fog haza zsákban is pár tucat francia katona, vagy legionarius. A francia polgárnak ez nem fog tetszeni nyilván, de ők úgyis le vannak xarva évek óta, és ez Macronnak is belefer, mert utolsó ciklusa.
Az ilyen finn, lett, litván, észt hadseregek (
) mondjuk nem értem miért indulnak Ukrajnába oroszokat ölni, miért nem tamadjak meg a szomszédban inkább Oroszországot?
Ráadásul ezek full nevetséges operett hadseregek, sohasem harcoltak még.
Talán ezek fogják biztosítani az ukrán hatorszagot, és ezekkel szedetik össze a golyofogonak való ukránokat?
Érdekes lesz, meg fogjuk látni.
Közben Trudo is küldi a rettenetes kanadai haderőt.
Kanada készen áll csapatok állomásoztatására Ukrajnában – az ország védelmi minisztere Bill Blair kijelentette, hogy Kanada nyitott arra, hogy csapatokat küldjön Ukrajnába, de állítólag nem vesz részt az ellenségeskedésben. Ugyanakkor korábban, Macron kijelentései után a Honvédelmi Minisztérium...
t.me
Gaguzok, én mondtam hogy nem eszik olyan forrón a moldav kását. Ez a szép gaguz lány is erről beszél.
A gagauziai lakosok jogainak a központi hatóságok általi elnyomása átlép minden határt - mondta a gagauz autonómia vezetője, Evgenia Gutsul az Orosz Föderáció Föderációs Tanácsának elnökével, Valentyina Matvijenkóval folytatott megbeszélésen. A gagauziai baskán főbb nyilatkozatai: ▪️Gagauzia...
t.me
.