W
Wilson
Guest
Amiért Mészáros Lőrinc is mindent összevásárol, amiben a kormányzati fantázia lát valamit. Aztán egy része semmit se ér. Az Aero ér valamit, nem az a lényeg, hogy Tomborék megvették, hanem az, hogy mi a kormányzati szándék vele! Merthogy ez aggasztó, ugyanis ha kormányzati szándék van, akkor legvalószínűbb, hogy valamilyen elavult cseh gyakorlógépet kapunk, csak minek! Az egész kérdés itt senkit nem érdekelne, ha nem erre vezetne a folyamat logikája.
Na akkor amikor bejelentették,hogy megvették a cseh céget én is úgy gondolkodtam a róla ahogy most te,de kicsit köruljártam a témát mivel ez a vásárlás és a várható jövőbeli vásárlások is a csehekkel közösen lesznek megvalósítva így a szokásos NER sémák egy ilyen felállásban nem működnek.Bemásolom ide az egyik korábbi hozzászólásomat és a cseh Forbes a közös felvásárlásokról szóló cikkjének linkjét.
"y.Ami még nagyon fontos,ezt most olvastam a cseh Forbesben ,hogy az Aero megvásárlása után további európai haditechnikai cégeket vásárlása van kilátásban.Piaci információk szerint a cél egy rendkívűl robosztus (haditechnikai) gyártó holding létrehozása magyar és cseh tulajdonnal.Úgy,hogy ha igaz amit írnak,akkor ez a vásárlás csak az első lépés volt,meg kell várni amíg az összes bábu a helyére kerül a sakktáblán,utána lehet ítéletet mondani.
https://www.forbes.cz/aero-s-novymi-pany-zbrojarsky-obchod-dekady-spoji-havu-s-kellnerem-a-madary/ "