Ééértem, tehát ami "
VAN" --hibáival és a "
kevés" mennyiségével együtt is, tehát "
VAN"--, arról felveted , hogy "=>kohó", mert van egy papír, ami alapján :
- "majd lesz",
- a továbbra is a "(nagyon)kevés" érdekérvényesítésre elégtelen mennyiség...
Véleményed szerint az elsődleges, nem az, hogy
- a "kevésből" legyen végre legalább nagyságrendileg az "elég",
- és a "VAN",
- és a "hibásból" legyen végre a "Jó" --amire a modern (civil)technika bőven ad megfizethető lehetőséget
, hanem a "megbízható-német" --ééérted: német=> a szaudi, a török, +"Siemens-kormányzatos" példák után-- a "
majd-jön" technika miatt felvethetőnek tartod a meglévő kivonását!
Mondhatnám, a korábbi hasonló elvű példák alapján, hogy "lehetsz Te még ilyen gondolkodásal magyar hadügyminiszter..." de mivel ez félreérthető/személyeskedő értelmezése is lehetne, ezért Én inkább a jelen helyzetnek a Hunyadi-huszita --reális lehetőségekből
és azok gyors-rugalmas továbbfejlesztéséből-- kiinduló probléma-megoldást emelném ki inkább, mint javasolt választ erre a problémára!
U.I.: Nem volt semmilyen személyeskedő szándék, "csak" az ismét felmerülő --évtizedek óta-- média-sulykolt szemléletre kívántam felhívni a példával a figyelmet!
Ezzel azt is --remélem-- sikerült kiemelni, hogy ha egy "egyszerű" szemléletváltással át tudnánk lépni az árnyékunkat. az sok --megoldhatatlannak média-sulykolt-- problémát oldana meg!!!
Unortodox időkben, helyzetben => unortodox megoldásokkal a sikerekért!!!
A jelenlegi --Nicsak: Brüsszel által szigorúan elvárt--
szabálykövető (politikai) viselkedésünkkel a romlásba rohanunk!!!
Korábbi --2010-es-- sikereinket is unortodox módon értük el!
Még az ukránok is több (rész)sikert ilyen unortodox módon értek el!
A mostani/napokban elért orosz sikerek esetében is a korábbi szemléletükhöz képest unortodox elemek juttatták őket ehhez a jelentős sikerekhez!
U.I.: Nem volt bántó szándék részemről: További szép napot!
.