Én a Lynx pártján voltam a PUMA fanokkal szemben. Sőt még azt is sikerült eltalálnom, hogy gyártani fogjukSóhaj......
Harcászati rész továbbra is hibás-simán hülyeség.
Lapoz vissza kérlek,hogy mielött megvolt a megrendelés,itt a fórumon ki is volt a tipus fogadatlan prókátora......
Van APS rendszerben IFV-n,ami ráadásul jóval védettebb is.Namer IFV-n.De lényegében minden új lövészjárműre már tervezik,illetve a régebiek modernizálását tervezik vele.
Hogy ki fogja rendszeresiteni,az majd kiderül.
A felsorolt elektronikai rendszerek ma már alapkövetelmények korszerű harctérre.
Nem azt irtam,hogy a Lynx szar,hanem hogy nem lesz kéz fontos paramétere olyan jó,mint a kezdetekben igérték.Mozgékonysága és tűzereje kisebb lesz,mint vártam.Ezt irtam.Lapozz vissza,és ellenőrizd.
Hagyjuk már ezt a szerencsétlen IDF-et, teljesen más biztonságpolitikai környezet, Dunántúlnyi terület, ellenségekkel körülvéve úgy hogy nincs egyetlen szövetséges sem. Vagy 7 háború 70 év alatt. Ha nekünk is ilyen környezetben kellene élni akkor mi is páncéloznánk még a babakocsikat is. Arról nem beszélve hogy kicsit csúsztatsz mert pontosan tudod, hogy a Namer az nem IFV hanem APC. Az IDF-ben nincsen kifejezett IFV mert olyan sok tankot használnak, hogy alapvetően erre épül a harcászat.
Alapkövetelmény amelynek mi is eleget tudunk tenni. Ez a lényeg.