[HUN] KF41 Lynx / Hiúz

motor ? ez nem ilyen frédi és bédi meghajtású cucc ? o_O 9 katona ember eltudja lábbal vinni :hadonaszos:
flintstonescar.jpg
A mostani üzemanyag árak mellett ne adj már ötleteket a kormánynak! :p

tudom - @beat miatt/kedvéért kérdeztem rá konkrétabban! ;)
Ő pár napja is azzal jött hogy biztos "kispórolják" majd a Spike indítót...
Pár napja csak egy vélelmem - félelmem volt, most pedig a fotó alapján tűnt úgy.
Remélem persze, hogy az új tornyot nem ismervén pontosan (nincs is elég fotó, pl felülről), egyszerűen csak nem tűnik fel az indító helye.

• Tetszik
Reactions: Aladeen
Azt még nagyobb kockázat szerintem, hogy gépágyú teljes szerkezete védtelen oldalról...oda kell lőni az ellenségnek és máris használhatatlan a jármű.
turret2.jpg
Szerintem nem közvetlenül a gépágyúhoz lehet ott belőni. Valószínűleg a hüvely egy ferde pályán távozik a harcjárműből, esetleg ha közvetlenül mellőle, srégen alulról lehetne kárt tenni benne. Azt sem tartom kizártnak, hogy van ott egy takaró lemez a por, sár, víz, és pára ellen. Ami viszont nem lát el ballisztikai védelmet, és a kivetődő hüvely energiája elegendő a nyitásához, és egy rugó csukja vissza. Páncéllemezzel ezt nem lehetett volna megoldani, ezért szükséges annak a folytonosságát megszakítani, de akkor is csak egy ferde pályán tudom ezt elképzelni.

most jövök a friccektől. ez a fenti lista jól tükrözi azt hogy miket fröcsögnek.
OFF - úgy látszik bennünket sem nyugaton, sem keleten nem szeretnek. Ez viszont nem jelenti azt, hogy ne nekünk lenne igazunk. Jó helyen lesz itt a Lynx. Ha a kétkedést nem is oszlatja el bennük, legalább elveszi a kedvüket az erőszakosabb megnyilvánulásoktól. ;)

Nem létezett olyan, hogy standard ajánlat. Annyira nem, hogy ez lett a standard.
Egyébként le a kalappal a gyár előtt, hogy a sorozatra kész toronyról korábban semmilyen anyag nem került nyilvánosságra. De annyit faragtak, alakítottak a korábban látott verziókhoz képest, hogy biztos vagyok benne, a miénk lett a legjobb.