A mostani üzemanyag árak mellett ne adj már ötleteket a kormánynak!motor ? ez nem ilyen frédi és bédi meghajtású cucc ? 9 katona ember eltudja lábbal vinni
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A mostani üzemanyag árak mellett ne adj már ötleteket a kormánynak!motor ? ez nem ilyen frédi és bédi meghajtású cucc ? 9 katona ember eltudja lábbal vinni
Arra gondoltam, hogy akár egy géppuska lövedék is deformálhatja a heveder vezetőt, ami azonnal elakadáshoz vezethet.Az egy flex chute track, fembol van, az pont elegge vedi es konnyu hozzaferni, ha valami van vele, eltavolithato, stb.
Azt még nagyobb kockázat szerintem, hogy gépágyú teljes szerkezete védtelen oldalról...oda kell lőni az ellenségnek és máris használhatatlan a jármű.Arra gondoltam, hogy akár egy géppuska lövedék is deformálhatja a heveder vezetőt, ami azonnal elakadáshoz vezethet.
Pár napja csak egy vélelmem - félelmem volt, most pedig a fotó alapján tűnt úgy.tudom - @beat miatt/kedvéért kérdeztem rá konkrétabban!
Ő pár napja is azzal jött hogy biztos "kispórolják" majd a Spike indítót...
Szerintem nem közvetlenül a gépágyúhoz lehet ott belőni. Valószínűleg a hüvely egy ferde pályán távozik a harcjárműből, esetleg ha közvetlenül mellőle, srégen alulról lehetne kárt tenni benne. Azt sem tartom kizártnak, hogy van ott egy takaró lemez a por, sár, víz, és pára ellen. Ami viszont nem lát el ballisztikai védelmet, és a kivetődő hüvely energiája elegendő a nyitásához, és egy rugó csukja vissza. Páncéllemezzel ezt nem lehetett volna megoldani, ezért szükséges annak a folytonosságát megszakítani, de akkor is csak egy ferde pályán tudom ezt elképzelni.Azt még nagyobb kockázat szerintem, hogy gépágyú teljes szerkezete védtelen oldalról...oda kell lőni az ellenségnek és máris használhatatlan a jármű.
Szerintem a torony oldalábul hajtódik le a rekettyék eregetője.Pár napja csak egy vélelmem - félelmem volt, most pedig a fotó alapján tűnt úgy.
Remélem persze, hogy az új tornyot nem ismervén pontosan (nincs is elég fotó, pl felülről), egyszerűen csak nem tűnik fel az indító helye.
Az nem az. A PUMA-n is ugyanígy oldották meg, csak ott ki van pakolva ez a torony szélére.Azt még nagyobb kockázat szerintem, hogy gépágyú teljes szerkezete védtelen oldalról...oda kell lőni az ellenségnek és máris használhatatlan a jármű.
Már meg is oldottam!Azt még nagyobb kockázat szerintem, hogy gépágyú teljes szerkezete védtelen oldalról...oda kell lőni az ellenségnek és máris használhatatlan a jármű.
VanMár meg is oldottam!
Teszt-csapat! Tessék jegyzetelni! Első pont a Pappergenek küldendő "1100 pontos javítási listán!
Nyilván innen nem látszik milyen a védelme, de első gyenge pontnak tűnik...Az nem az. A PUMA-n is ugyanígy oldották meg, csak ott ki van pakolva ez a torony szélére.
Mint a torony egészének.Nyilván innen nem látszik milyen a védelme, de első gyenge pontnak tűnik...
Szóval ha BTR 30 milisével soroznánk a hüvelykivetőt 800-1000 méterről, akkor azt is állná? Nem gyenge-pont?Mint a torony egészének.
Nem gyenge pont nem tudsz belőlni a gépágyúba ott.Szóval ha BTR 30 milisével soroznánk a hüvelykivetőt 800-1000 méterről, akkor azt is állná? Nem gyenge-pont?
Az lett volna a furcsa, ha nincs.
Azt el lehet arulni hogy sok magyar keres/megoldas van-e benne ami eltert a standard ajanlattol?Nem gyenge pont nem tudsz belőlni a gépágyúba ott.
Pedig az nem az indító cska egy tárolórekesz.Az lett volna a furcsa, ha nincs.
Én azon is röhögtem, hogy az ausztrál torony bal oldalán (elöl) volt egy hasonló dolog. Ahogy kipakolták a betonra, nyitva volt egy ilyen borító lemez.
OFF - úgy látszik bennünket sem nyugaton, sem keleten nem szeretnek. Ez viszont nem jelenti azt, hogy ne nekünk lenne igazunk. Jó helyen lesz itt a Lynx. Ha a kétkedést nem is oszlatja el bennük, legalább elveszi a kedvüket az erőszakosabb megnyilvánulásoktól.most jövök a friccektől. ez a fenti lista jól tükrözi azt hogy miket fröcsögnek.
Nem létezett olyan, hogy standard ajánlat. Annyira nem, hogy ez lett a standard.Azt el lehet arulni hogy sok magyar keres/megoldas van-e benne ami eltert a standard ajanlattol?
OFF - Elég sok bajunk van és lesz is emiatt...szóval ne örülj ennek!OFF - úgy látszik bennünket sem nyugaton, sem keleten nem szeretnek.
Egyébként le a kalappal a gyár előtt, hogy a sorozatra kész toronyról korábban semmilyen anyag nem került nyilvánosságra. De annyit faragtak, alakítottak a korábban látott verziókhoz képest, hogy biztos vagyok benne, a miénk lett a legjobb.Nem létezett olyan, hogy standard ajánlat. Annyira nem, hogy ez lett a standard.