[HUN] KF41 Lynx / Hiúz

Nekem azt mondták, Tatán nagy az emberhiány. Meg is kérdezték, nem-e akarok náluk Gridánt vezetni.
Szerintük keleten jobb a a helyzet.

1665937833217.jpg

Alulról volt már?

Tata és Győr két nagy iparváros ami felszívja a munkaerőt rendesen Ny-Mo-n. Nem véletlen nem oda megy Lynx...
meg számolj bele tata 23.000 város. ha egy dd számoljunk 3000 emberrel meg a családjuk meg az egyéb alkalmazottak 10.000 ember.
tehát a városba mindenki nyugdíjas lenne vagy katona. vagy az őket kiszolgáló boltos kocsmáros fodrász.

meg számolj bele tata 23.000 város. ha egy dd számoljunk 3000 emberrel meg a családjuk meg az egyéb alkalmazottak 10.000 ember.
Magyarország egy pici ország. Ha még mindig nem divat, akkor rövidesen hozzá kell szoknia az embereknek, higy a munka után költöznek, ez ma már egész Európában megszokott (ideat meg mindig is standard volt, alapvetően történelmi okokból.)

Amikor bejött a Leo2A4 a tataiak megadták a színkódokat, nem mentette le valaki anno? Próbáltam itt a fórumon visszakeresni, meg is lett a tataidandar.hu-s link, de az már nem él :/
1.base color (40-50%) NATO-green (RAL 6031);

2. (20-25%) the "grayish-brown" (RAL 7013);

3. first auxiliary color (5-10%) anthracite grey (RAL 7016);

4. second auxiliary color (5-10%) the beige or sand color (RAL 1001).

Szerintem a miénk max-ra van páncélozva: sokkal többet nem lehet és nem is nagyon érdemes rápakolni. Így is nehezebb mint egy T-72-es.

Magyarország egy pici ország. Ha még mindig nem divat, akkor rövidesen hozzá kell szoknia az embereknek, higy a munka után költöznek, ez ma már egész Európában megszokott (ideat meg mindig is standard volt, alapvetően történelmi okokból.)
az lehet csak a városba nincs annyi szabad ház és lakás... az ország eggyik legmagasabb ingatlanárú települése egyébként. (a baji ruszkilaktanyába kellene e gy honvéd lakópark egyébként.) de a diszlokálás akkor is szükséges.