Emberek, ajánlom mindenki figyelmébe
@Szittya korábbi kommentjeit. Ezek alapján tessék találgatni, hogy mi lesz.
"Mar soszegeztem az elejen
azt hogy mijen legvedelmi rendszert veszunk mar reg el van dontve /a bejelentes elott allunk./ az amiktol objektum/terulet vedelemre veszunk tovabbi valamit... De ezt is nyilatkozzak es nyilatkoztak csak sokan tobbet akarnak belelatni. /es igen a tervezett mar regota kivalasztott rendszernek is lessz koze amerikahoz./ ahogy valoszinuleg az amiktol beszerzett rendszernek is.!/ nemegy rendszer lessz beszerezve.
Annyit mondok hogy van ami mar biztos /ami bejelenrtes elott all./ es van ami bizonytalan /amit az amik most ajanlottak.../hogy ez csupan objektumvedelem lessz /pl stingerek automata alvanyon 8 db./vagy valami komolyabb ami balisztikus raketak elfogasara is alkalmas/ azon mullik hogy a mar fixalt rendszerhez /lehet e ballisztikus raketak elleni vedelmet kerni vagy sem./...
jol meg mondtam hogy nem mondtam semmitsem
/nem ismerem a legvedelmi rendszerek parametereit sajna. Igy en is csak tippelek hogy most mi is hogy is lessz /vegulis sok minden keresztbe letthuzva...vagy nem.../ de valami az biztos...
Mondtak igazabol mindent kis-kozepes-anti ballisztikus- teljes orszagot lefedo - objektum vedelmi
/ami fix nem egy rendszerrol van szo./azt tudom hogy amit terveztek az is kotodik usa hoz + ez a latogatassal meg valami bekerul az melle /mert az nem eleg./hogy ez most milyen kategoria lessz szerintem meg csak most dontenek rolla.../ egy biztos nem az a kategoria lessz ami mar fix. /es aztudtommal a kis-kozepes./"