Felhasználás.Miért ? A járművel van magával bajod, vagy a felhasználásával ? Mert arról nem a jármű tehet, hogy szarul akarják használni.
Már amennyire látjuk mit akarnak vele.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Felhasználás.Miért ? A járművel van magával bajod, vagy a felhasználásával ? Mert arról nem a jármű tehet, hogy szarul akarják használni.
Kincsem?Szerencsére a Nóniusz és a Kincsem már foglalt, mert elhasználták másra.
Az a 49% érdekelhetne minket...FNSS-től jöhetnek nehezebb járművek, mivel az 51%-ban a török Nurol Holding, 49%-ban pedig a brit-amerikai BAE Systems Inc. tulajdonában van.
PARS III és PARS IV mellett még az OTTER kétéltű komp lenne érdekes a FNSS-től...
Gidrán NeMulaSs...Akkor lesz gidrán gidrán, meg gidrán nms?
Az fnss pars 4x4 átkerült a nurolhoz. Nincs konkurens termékük.Ennek semmi értelme. Az FNSS és a Nurol versenytársak.
A Nurolnak nincs 8x8 terméke egyáltalán, nekik pont jól jöhet egy Hitron, mint PoC a next-gen hibrid hajtássával, ami mindenhol jön, beelőzhetik a török versenytársakat.
Az olcsóbb hull és armor technológiájuk meg jól passzolhat a magyar-német hajtáshoz meg elektronikához ill. networked sw platformhoz.
Nemá @Kim Philby.Kincsem?
Szerintem te valamit keversz:Az fnss pars 4x4 átkerült a nurolhoz. Nincs konkurens termékük.
Szerintem te valamit keversz:
FNSS - PARS 4x4 WHEELED ARMOURED COMBAT VEHICLE (WACV)
The PARS 4X4 Wheeled Armoured Combat Vehicle is designed to undertake special operational roles such as advanced surveillance, antitank and command and control.www.fnss.com.tr
@Vlad megelőzött.Szerintem te valamit keversz:
FNSS - PARS 4x4 WHEELED ARMOURED COMBAT VEHICLE (WACV)
The PARS 4X4 Wheeled Armoured Combat Vehicle is designed to undertake special operational roles such as advanced surveillance, antitank and command and control.www.fnss.com.tr
Nem hallottál a legújabb csodafegyver fejlesztésről?Eskü nem tudom mi az.
A noniusz tudom mi. De a kincsem milyen haditechnikai eszköz?
Inkább azt látnám valószínűbbnek, hogy ha Nomádot gyártunk (NMS, Yörük, vagy bármi) azt is Gidránnak fogják hívni. Vagy lehet Gidrán M (magyar, mini, stb.).Igen, csak itt valószínű, hogy nem csak Gidrán fog készülni, hanem nomád is akkor majd átnevezik a közös céget Nomádra ?
igen, sokszor sok topikban.Most hallottam a hírekben hogy a RÁBA fogja gyártani. Vagy volt már?
Az FNSS Gyakorlatilag a Nurol cége csak benne van még a BAE isEnnek mi az értelme?
@Szittya ezt már megszellőztette...Igen, csak itt valószínű, hogy nem csak Gidrán fog készülni, hanem nomád is akkor majd átnevezik a közös céget Nomádra ?
Egyrészt a Rábának ez nem megmentés (meg van az már mentve különben is), másrészt ez szerintem továbbra sem lesz komoly támaszkodó láb a Rábának. Inkább azt mondanám, hogy kiegészíti a portfoliót. A kérdés az, hogy milyen léptékű lesz a török együttműködés.Meg nem utolsó, hogy a Rabat ezzel nem csak meg mentik hanem vissza juthat a nemzetközi piacra esetleg későbbi megrendelés stb stb
Csak nem a Rábával!Én is erre jutotam. De akkor ilyet már írtak alá az elmúlt 5 évben...
Milyen szerszámgépről beszélsz?Szerszámgépek kellenek, embereket kell felvenni és képezni.