<blockquote rel="emel"><blockquote rel="alfa74">Én nem látok semmilyen féknyomot a betonon!
A beton szinte nem is látszik, csak a beton utáni zöld rész, ahol valamilyen növényzetben hagytak nyomot a futóművek!
Ha Python 20,30-as első képét maxra kinagyítod, még a két orrfutókerék külön nyoma is látszik a főfutókerekek között ahogy ferdén lefutottak a beton végéről, úgyhogy még itt is elég nagy sebességgel rohanhattak. A kacsa-vezérsíkok meg nagy sebességnél fékeznek valamennyire, kisebb sebességnél már kevésbé;meg abban is segítenek, hogy a gépet a betonra nyomják, hogy jobban fogjanak a kerékfékek. Na, azok itt nem valószínű, hogy rendesen működtek, mert akkor szerintem el se jutottak volna a beton végéig.
</blockquote>
Pont azt a képet néztem.Ahol az általad említett keréknyomok látszanak az már nem a beton! Azt valószínűleg a gép súlya nyomta a fűre, vagy mi az a rész.
</blockquote>
Hát, az én monitoromon a sötétebb szürke lejtős betonfelületen is látszanak a guminyomok, mind a négy kerék nyomai. Az igaz, hogy utána a zöld fűben még erősebben látszanak a nagyobb kontraszt miatt.