Informatika

zeal

Nekünk legtöbb esetben Philips TV-nk volt. 10+ éveket kibírtak, van olyan régi LCD tv-nk tőlük ami szintén már közelít a 10 évhez és semmi baja.
Azt tudom, hogy a hollandok eladták jó pár üzletágukat.
De nemrég vett apám Samsung drága okos TV-t és hát végül oda ajándékozta húgoméknak, nem volt bejövős.
Lett helyette egy 4K-s Philips, okos TV, ambilightal meg minden jóval. Fény évekkel veri a Samsungot....
Amúgy most nekem is Samsungom van, sima full HD. Mivel viszonylag kicsi, így nekem megfelel. De persze mondanom sem kell, hogy meg sem közelíti apum TV-jének a szintjét. Az élettartalomról még nem tudok nyilatkozni egyik esetben sem, idei beszerzés volt mind a három említett TV.

Samsunggal az a baj, hogy még tipuson belül is többféle panellal szerelnek és csak akkor derül ki mit vettél, amikor szétszeded. Így a minőség és az élettartam is ingadozó. Ezt hívják gúnynéven samsung panellottónak. :P

Fennek

"Samsunggal az a baj, hogy még tipuson belül is többféle panellal szerelnek és csak akkor derül ki mit vettél, amikor szétszeded. Így a minőség és az élettartam is ingadozó. Ezt hívják gúnynéven samsung panellottónak. :p"

Az szép :eek:

Samsunggal az a baj, hogy még tipuson belül is többféle panellal szerelnek és csak akkor derül ki mit vettél, amikor szétszeded. Így a minőség és az élettartam is ingadozó. Ezt hívják gúnynéven samsung panellottónak. :p
Ez a zsákbamacska csak a TV-re igaz, vagy a telefonra is?

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Valami gond van az erőben:

"Különféle problémákról számoltak be a felhasználók, például hogy a frissítésnek meggyűlt a baja néhány Intel CPU-val, a MS Edge böngészővel, és a Windows Store-ból letöltött alkalmazások sem működtek. Azonban volt egy sokkal súlyosabb gond is. Redditen és a Microsoft hivatalos fórumán több felhasználó is jelezte, hogy a frissítés telepítése után gyakorlatilag minden adatuk elveszett: zenék, dokumentumok, képek, minden. Akiknek pedig nem volt biztonsági mentésük a fájlokról, nem is tudták azokat visszaállítani. Ez pedig már nem tréfa, erre a Microsoftnak is lépnie kellett."

https://hvg.hu/tudomany/20181006_microsoft_windows_10_oszi_frissites_telepitese_fajlok_torlese

Behatolás, durva. :D

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Szóval lett egy 50" sharp,hirtelen leárazták 80 fabatkával,így az lett a befutó.
Viszont ezen is fent áll a probléma,hogy a tányéros tv rendszeremmel a kép külső szélei hiányoznak,a hbo feliratból csak a h van meg.
Kapcsoltam 16:9-et,meg 3:4-et is ugyanúgy hiányzik,ötlet?
A beltéri egység kb 12éves,lehet az még analóg,azért nem jók az arányok?
Előtte kőkorszaki képcsöves tv volt,azon is hiányzott a keret.
F@x kivan!

Egy új szuperszámítógép. Az 'exascale computer' csak annyit jelent, hogy a teljesítménye egy exa FLOPS (10 a 18-ikon lebegőpontos számítás per másodperc) felett van.
Jelenleg a világ első négy leggyorsabb szuperszámitógépe éri el az exaFLOPS teljesítményt (az első az USA-béli SUMMIT, az 1,87 exa FLOPS-ot tud, a második a kínai Sunway TaihuLight 1,25-el, aztán az amerikai Sierra jön 1,19-el, végül a feltupirozott Tianhe-2A, ami valamivel több, mint 1 exa FLOPS-ra képes), ez lesz az ötödik.