Ugye én már a nyár közepén feszegettem a dolgot, hogy minél előbb kéne előzetesen tárgyalni az oroszokkal, hogy előzetes elvi megállapodást köthessünk a gyártásra. Szóval én voltam akkor is a hülye ? Vagy talán én láttam reálisan a jövőt ?
A kérdés természetesen "költői" és sok más embernek szól és nem NEKED SilvioD !
Putyin nyilatkozott nemrég kb. 1 hete, hogy hamarosan jelentősen bővíteni fogják az orosz covid-19 vakcina gyártói kapacitásokat, ezért jelentős termelés emelkedés várható, ami ugye már a külföldi piaci igények kiszolgálását szolgálja, mivel a belső ellátás gyártói kapacitása már kész és üzemel is, tehát oda már nincs rá szükség. Tehát ez már külföldre fog termelni exportra, de számos gyártói kapacitásuk épül külföldön más országokban is, ahol a termelést és az elosztást szintén ők fogják irányítani. Lízingelt előzetes gyártási szerződések alapján, erről szerettem volna ha tárgyalnak és elvi előzetes szerződésekkel "betámasztják" a tárgyalásokat, hogy biztos legyen az üzlet a részünkre, ha tényleg befut a vakcinájuk - akkor lett volna gyártási kvótánk ha letárgyalják,
MOST MEG NINCS SEMMI !!!! EZ ITT A NAGY KÜLÖNBSÉG !!! Várjuk hogy a szintén akadozó és elégtelen nyugati gyártás mennyi vakcinával könyörül meg rajtunk...