Eddig bírtam a halandzsázásod, úgy hogy most válaszolok.
Az egy hatalmas hazugság hogy idézlek
"Orosz/kínai oltás sincs még, és nem is lesz hetekig, hónapokig." Az oroszok 100 000 ember leoltására alkalmas Sputnik V vakcina szállítására szerződtek, amiből 200 000 ember leoltására alkalmas mennyiség (azaz 400 000 db) érkezik februárban. EZ A KEZDÉS !!!! EZ ÍGY VILÁGOS OKOSKA ??? A FAXBUK NEM ÍRTA MEG ???
Akkor folytassuk a kínai vakcinával (Sinopharm !) : 2,5 millió ember leoltására alkalmas vakcinát vettünk, ami 5 millió db vakcina. (ezt is duplán kell beadni (kétlépcsős) mint az orosz Sputnik V) A szállítás 4 hónap alatt egyenletesen elosztva fog érkezni minden hónapban. EZT SEM ÍRTA MEG A FAXBUK ????? Szerintem ne olvas ilyen xar portálokat, mert mindig átvernek, TE meg mindig bedőlsz nekik...
Akkor nézzük tovább: MINDKÉT SZERZŐDÉS MEGKÖTVE, ALÁÍRVA, ÉÉRVÉÉNYES !!!!!! Ez üzleti körökben annyit jelent, ha a szállítások nem a szerződések szerint történnek, akkor kell fizetni egy rakás káártééríítéést ??? EDDIG VILÁGOS OKOSKA ??? EZT SEM ÍRTA MEG AZ A TRÁGYADOMB FAXBUK ???? Keress már egy rendes sajtót, és onnan tájékozódj, mert mindig átbaxnak azon a faxbukon, te meg mindig bedőlsz nekik.
Amúgy egyébként meg a nagy EU-ban az EB (Európai Bizottság) éppen az agyon dicsért nyugati vakcina szállítók szerződés nem teljesítése miatt perel és ver oda nekik virtuális korbáccsal !!!!!! Akkor most hogy is van ez a szerződés téma ??? Mi megkötöttük az oroszra és a kínaira, belevéve a pontos ütemezést is !!! Szerintem szinte biztos hogy tartani fogják a vállalt szállítási beosztást, nem úgy mint az általad istenített nyugati gyártók.
Akkor menjünk tovább ! Merkel lassan 1 hónapja nyalja a seggét az oroszoknak, fűt-fát ígér, azonnali gyártókapacitások átengedését németországban, csak adjon Putyin vakcinát meg szerződéses licences gyártást németországba !!!
NEM, NEEEM AZ EU-n KERESZTÜL, HANEM SAJÁT OROSZ-NÉMET SZERZŐDÉSSEL, AZ EU-t KIKERÜLVE !!!! AKKOR HOGY IS VAN EZ OKOSKA ???? Merkel meg akarja ölni a németeket ??? Vagy jó az a vakcina, sőőőt rövid idő alatt gyártható is németországban, a gyógyszerlobbi meg az EU szájtépés ellenére ???? Hogy be ne dőljön németország EÜ-je és gazdasága ???? Nahááát !!! Ja, a drágalátos faxbukos 8 általánosos "szakértőid" erről nem írtak "véletlenül" valamit, hogy ez miért történik így ???
Én azt javasolnám neked "okoska" hogy hagyd abba a baromságaid irogatás ebbe a topicba, vagy hozzál rendes MEGBÍZHATÓ ÉS VALÓS HÍREKET, ne ilyen faxbukos hazudozásokat.
(vagy írd át a nevedet "Gari"-ról "Gagyi"-ra...
)