Ez egy nagyon hasznos kis dolog! Ne kelljen soha sem!Köszönöm!
Tegnap megrendeltem. Ma megérkezett. 3532 Ft volt szállítással együtt. Ennyit megér. Jelentem működik.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez egy nagyon hasznos kis dolog! Ne kelljen soha sem!Köszönöm!
Tegnap megrendeltem. Ma megérkezett. 3532 Ft volt szállítással együtt. Ennyit megér. Jelentem működik.
Orbán interjú tegnap: lélegeztető kapacitás vége még nagyon mesdze!Habár a kiugrás belefér a napi ingadozásba, ha elfogadjuk, hogy plato fázisban vagyunk, de nekem nem tetszik azért.
Eddig a napi esetszám lassan csökkenő volt, most viszont inkább stabilizálódni látszik.
A lélegeztető gépre kerülő immár trendszerűen +-20 azt jelezheti, hogy beállt a halottak és gépre kerülők közt az egyensúly, de azt is, hogy sajnos megtelt. Én az előbbire tippelek, de az utóbbi se kizárható.
A többi adatból még egyenlőre nem érdemes bármit is nézni.
Egy ismerős férje fertőződött meg vsz (100 fós munkahelyén 3 ember nem lett eddig pozitív) a nő meg két hónapja be van második körösen oltva, meg anno el is kapta, viszont most nem várta ki a férje pcrjét és közösségbe ment, azon indokkal, hogy nem volt a férje hivatalosan pozitív.Januárban 2. körös Pfizer oltáson átesett kapcsán mennyi az esély, hogy hordozhatja a vírust?
Upd: tavaly okt-nov átesett a covidon is!
Fake hangulatkeltés. Ua faszság, mint az AZnél. Cél: elbizonytalanítani.Sinopharm-vakcina: egyre biztosabb, nem elég a két dózis sokaknál
A kínai gyártmányú Sinopharm-vakcina esetében Szerbiában egyre jobban kirajzolódik, hogy sokaknál egyáltalán nem indítja be az antitest-termelést, mostanra pedig azt sejtik, hogy mely csoportok a leginkább érintettek. Valószínű, hogy idővel mindenkinél és más készítményeknél is szükség lehet egy...www.napi.hu
Orbán interjú tegnap: lélegeztető kapacitás vége még nagyon mesdze!
Egy percig sem aggódnék miatta.Egy ismerős férje fertőződött meg vsz (100 fós munkahelyén 3 ember nem lett eddig pozitív) a nő meg két hónapja be van második körösen oltva, meg anno el is kapta, viszont most nem várta ki a férje pcrjét és közösségbe ment, azon indokkal, hogy nem volt a férje hivatalosan pozitív.
Persze ha azt kellert volna mondja, hogy sajnos nincs szabad lèlegeztetögép, akkor az âldozatos munka sem segitene..De nem a lélegeztető gépek mennyiségétől hanem az intenzívosztályon dolgozó orvosok és ápolók számától és áldozatos munkájától fugg az emberek túlélése.
Bocs, de ezzel azért vitatkozomOrbán interjú tegnap: lélegeztető kapacitás vége még nagyon mesdze!
Persze ha azt kellert volna mondja, hogy sajnos nincs szabad lèlegeztetögép, akkor az âldozatos munka sem segitene..
De ezt nehogy beiismerd!
Magyar találmány! Egy gépel 5 beteget is lehet lélegeztetni! Ilyet nem láttam meg olyat már viszont igen amikor 2 gép lélegeztet egy beteget!Bocs, de ezzel azért vitatkozom
Persze, mert gépünk van bőven, ami tök jó, csak eddig sem ez volt a szűk keresztmetszet, sokkal inkább az intenzívterápiás orvosok és szakápolók. Na ők sajnos nem teremnek a fán.Orbán interjú tegnap: lélegeztető kapacitás vége még nagyon mesdze!
Nem valószínű, hogy bármi baja lesz. Valószínűleg vagy meg sem fertőződik, vagy tünetmentesen/enyhe tünetekkel átvészeli.Egy ismerős férje fertőződött meg vsz (100 fós munkahelyén 3 ember nem lett eddig pozitív) a nő meg két hónapja be van második körösen oltva, meg anno el is kapta, viszont most nem várta ki a férje pcrjét és közösségbe ment, azon indokkal, hogy nem volt a férje hivatalosan pozitív.
Hallgasd meg! Van hozzá ember is, nemcsak gép, tök mindegy mit nyomat az indextelexhvg24stb.De nem a lélegeztető gépek mennyiségétől hanem az intenzívosztályon dolgozó orvosok és ápolók számától és áldozatos munkájától fugg az emberek túlélése.
Az az egyik véglet amit azok írnak, de azért ne ámítsuk magunkat a másik véglettel se nagyon. Szar a helyzet, az eü dolgozók nagyon túlterheltek, szóval a kérdés csak az, hogy meddig bírják, mert könnyen eljöhet az az idő amikor tényleg nem lesz elég ember, nem egy-két helyen, de sok helyen egyszerre.Hallgasd meg! Van hozzá ember is, nemcsak gép, tök mindegy mit nyomat az indextelexhvg24stb.
Én meghallgattam a teljes interjút. És? Azért lenne igaz, mert a sikerpropaganda ezt mondta?Hallgasd meg! Van hozzá ember is, nemcsak gép, tök mindegy mit nyomat az indextelexhvg24stb.
Hallgasd meg! Van hozzá ember is, nemcsak gép, tök mindegy mit nyomat az indextelexhvg24stb.