Ez egy nagyon hasznos kis dolog! Ne kelljen soha sem!Köszönöm!
Tegnap megrendeltem. Ma megérkezett. 3532 Ft volt szállítással együtt. Ennyit megér. Jelentem működik.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez egy nagyon hasznos kis dolog! Ne kelljen soha sem!Köszönöm!
Tegnap megrendeltem. Ma megérkezett. 3532 Ft volt szállítással együtt. Ennyit megér. Jelentem működik.
Orbán interjú tegnap: lélegeztető kapacitás vége még nagyon mesdze!Habár a kiugrás belefér a napi ingadozásba, ha elfogadjuk, hogy plato fázisban vagyunk, de nekem nem tetszik azért.
Eddig a napi esetszám lassan csökkenő volt, most viszont inkább stabilizálódni látszik.
A lélegeztető gépre kerülő immár trendszerűen +-20 azt jelezheti, hogy beállt a halottak és gépre kerülők közt az egyensúly, de azt is, hogy sajnos megtelt. Én az előbbire tippelek, de az utóbbi se kizárható.
A többi adatból még egyenlőre nem érdemes bármit is nézni.
Egy ismerős férje fertőződött meg vsz (100 fós munkahelyén 3 ember nem lett eddig pozitív) a nő meg két hónapja be van második körösen oltva, meg anno el is kapta, viszont most nem várta ki a férje pcrjét és közösségbe ment, azon indokkal, hogy nem volt a férje hivatalosan pozitív.Januárban 2. körös Pfizer oltáson átesett kapcsán mennyi az esély, hogy hordozhatja a vírust?
Upd: tavaly okt-nov átesett a covidon is!
Fake hangulatkeltés. Ua faszság, mint az AZnél. Cél: elbizonytalanítani.![]()
Sinopharm-vakcina: egyre biztosabb, nem elég a két dózis sokaknál
A kínai gyártmányú Sinopharm-vakcina esetében Szerbiában egyre jobban kirajzolódik, hogy sokaknál egyáltalán nem indítja be az antitest-termelést, mostanra pedig azt sejtik, hogy mely csoportok a leginkább érintettek. Valószínű, hogy idővel mindenkinél és más készítményeknél is szükség lehet egy...www.napi.hu
Orbán interjú tegnap: lélegeztető kapacitás vége még nagyon mesdze!
Egy percig sem aggódnék miatta.Egy ismerős férje fertőződött meg vsz (100 fós munkahelyén 3 ember nem lett eddig pozitív) a nő meg két hónapja be van második körösen oltva, meg anno el is kapta, viszont most nem várta ki a férje pcrjét és közösségbe ment, azon indokkal, hogy nem volt a férje hivatalosan pozitív.
Persze ha azt kellert volna mondja, hogy sajnos nincs szabad lèlegeztetögép, akkor az âldozatos munka sem segitene..De nem a lélegeztető gépek mennyiségétől hanem az intenzívosztályon dolgozó orvosok és ápolók számától és áldozatos munkájától fugg az emberek túlélése.
Bocs, de ezzel azért vitatkozomOrbán interjú tegnap: lélegeztető kapacitás vége még nagyon mesdze!
Persze ha azt kellert volna mondja, hogy sajnos nincs szabad lèlegeztetögép, akkor az âldozatos munka sem segitene..
De ezt nehogy beiismerd!![]()
Magyar találmány! Egy gépel 5 beteget is lehet lélegeztetni! Ilyet nem láttam meg olyat már viszont igen amikor 2 gép lélegeztet egy beteget!Bocs, de ezzel azért vitatkozom
Persze, mert gépünk van bőven, ami tök jó, csak eddig sem ez volt a szűk keresztmetszet, sokkal inkább az intenzívterápiás orvosok és szakápolók. Na ők sajnos nem teremnek a fán.Orbán interjú tegnap: lélegeztető kapacitás vége még nagyon mesdze!
Nem valószínű, hogy bármi baja lesz. Valószínűleg vagy meg sem fertőződik, vagy tünetmentesen/enyhe tünetekkel átvészeli.Egy ismerős férje fertőződött meg vsz (100 fós munkahelyén 3 ember nem lett eddig pozitív) a nő meg két hónapja be van második körösen oltva, meg anno el is kapta, viszont most nem várta ki a férje pcrjét és közösségbe ment, azon indokkal, hogy nem volt a férje hivatalosan pozitív.
Hallgasd meg! Van hozzá ember is, nemcsak gép, tök mindegy mit nyomat az indextelexhvg24stb.De nem a lélegeztető gépek mennyiségétől hanem az intenzívosztályon dolgozó orvosok és ápolók számától és áldozatos munkájától fugg az emberek túlélése.
Az az egyik véglet amit azok írnak, de azért ne ámítsuk magunkat a másik véglettel se nagyon. Szar a helyzet, az eü dolgozók nagyon túlterheltek, szóval a kérdés csak az, hogy meddig bírják, mert könnyen eljöhet az az idő amikor tényleg nem lesz elég ember, nem egy-két helyen, de sok helyen egyszerre.Hallgasd meg! Van hozzá ember is, nemcsak gép, tök mindegy mit nyomat az indextelexhvg24stb.
Én meghallgattam a teljes interjút. És? Azért lenne igaz, mert a sikerpropaganda ezt mondta?Hallgasd meg! Van hozzá ember is, nemcsak gép, tök mindegy mit nyomat az indextelexhvg24stb.
Hallgasd meg! Van hozzá ember is, nemcsak gép, tök mindegy mit nyomat az indextelexhvg24stb.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..