Csak teljesen rossz metódust választasz a fokmérőnek!
Ezt a mortalitást ugyanis ahhoz kellene arányítani, ami a vakcinázás nélküli tényleges halálozási arány! Ez utóbbi ugye nagyon nehéz, mivel nem tudható pontosan a megfertőződöttek valós száma...
..
Mindegy. Ez hajmeresztő számomra!
Várom ugyanezt a kimutatást az egy oltást kapottakról!
Én nem szólok bele a vitátokba, egyikőtök oldalára se állok, elfogadom a véleményed, de egyet gondolj meg! Most tényleg magadnak akarsz rosszat, ha esetleg az indiai mutáns nyár előtt elérne ide azzal, hogy semmilyen védettséged nincs? Érdemes rugózni azon, hogy mit csinálHAT az oltás 25 év múlva, ha mondjuk elkapod az indiait, rosszkor kapod el, amikor sok hasonlóan nem túl oltásbarát társad a kórházban lesz, és nem tudnának úgy ellátni, mintha csak te lennél covidos? Ha le lesz terhelve a teszt rendszer, és mondjuk csak 4 nap után tudnak tesztelni, és te csak rosszabbul leszel és mondjuk későn kerülsz kórházba, vitaminokkal felerősítve ugyan, de későn, és már a favipiravir és a remdesivir se segít, mert sokan és egyszerre betegedtetek le? Érdemes kísérletezni?
Én decemberben voltam kórházban, szerencsére jobban sült el, mint a lányom barátnője apukájának, de pont a csúcson voltan bent, nem volt kellemes történet. Azóta egy oltáson vagyok túl, lassan jön a második, és akármi is lesz 25 év múlva, a most most van. Most élünk. Rövid időre tervezek előre, nem 25 évre. Mert ebből a szarból, főleg mert a nyugat politikai célokra használja az egész járványt, előbb-utóbb nagyon nagy szívás lesz azoknak, akiknek semmi védelme nincs. Csak újabb és újabb mutánsok jönnek, és ki tudja melyik mit tud majd. Még Ogre is beoltatta magát, és él.
Fel tudsz venni egy oltást bármikor. Kínai, Pfizer, mindegy, csak tervezd be, és gondolj a családodra, hogy mennyire hiányoznál nekik! Ennyi a történet.