Én virágzom 2 AstraZeneca után. De én nem értek hozzá, igy nem tudom, hogy rosszul kellene legyek....Én meg depresszióba esem, mert Pizerrel ölnek meg lassan...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Én virágzom 2 AstraZeneca után. De én nem értek hozzá, igy nem tudom, hogy rosszul kellene legyek....Én meg depresszióba esem, mert Pizerrel ölnek meg lassan...
Sajnos oda jutottunk, hogy az ember nem lehet biztos már abban, hogy egy tanulmány eredményét kizárólag a tudomány és nem más, elsősorban anyagi vagy világnézeti érdekek határozzák meg.Azért szögezzünk már le egy dolgot: egy dolog a véleménynyilvánítás szabadsága és egy másik dolog, hogy tudományos eredményeket folyamatosan, hónapok óta tagad, kiforgat, hogy a saját vélt igazát bizonygassa vele. Mert amíg az egyik oldalon kísérleti adatokkal, laborvizsgálatokkal, statisztikával alátámasztott eredmények vannak, addig a másikon - nevezzük így - járványszkeptikus, oltásszkeptikus oldalakra hivatkoznak, amik jellemzően bárminemű tudományos igényességet nélkülöznek.
Nem nagyon emlékszem olyan természettudományos publikációra, ami direkt hamisított lett volna, és nem bukott le. Azon egyszerű oknál fogva, hogy ezeket ugye később használni akarják mások, és ha használni akarod, gyorsan kiderül a turpisság. Szóval vagy minden egyes természettudóst megveszel. vagy kénytelen vagy igazat írni.Sajnos oda jutottunk, hogy az ember nem lehet biztos már abban, hogy egy tanulmány eredményét kizárólag a tudomány és nem más, elsősorban anyagi vagy világnézeti érdekek határozzák meg.
A "globális felmelegedés" témakörében raklapnyi ilyen esettel találkozhatsz! Annyi a hamisítás, hogy Dunát lehetne vele rekeszteni. Mégis, a kutyát nem érdekli a fősodratú médiában, s be sem kerül egy-egy lebukás, leleplezett csalás a hírekbe.Nem nagyon emlékszem olyan természettudományos publikációra, ami direkt hamisított lett volna, és nem bukott le. Azon egyszerű oknál fogva, hogy ezeket ugye később használni akarják mások, és ha használni akarod, gyorsan kiderül a turpisság. Szóval vagy minden egyes természettudóst megveszel. vagy kénytelen vagy igazat írni.
Kíváncsi lennék, hogy akik kórházba kerültek, ki volt beoltva? Van erről stat?808.437 fertőzött (+44)
87 kórházban (+15)
13 lélegeztetőgépen (+/-0)
37.350 aktív eset (-249)
741.083 gyógyult (+293)
30.004 elhunyt (0)
5.529.428 (5.145.484) kapott oltást (+5.550, +19.154)
6.192.388 mintavétel (+13.201)
1.629 hatósági házi karanténban (-49)
Van köztük nem egy oltott, de részletes statról még nem hallottam.Kíváncsi lennék, hogy akik kórházba kerültek, ki volt beoltva? Van erről stat?
Meg mivel !Kíváncsi lennék, hogy akik kórházba kerültek, ki volt beoltva? Van erről stat?
Persze, hogy nem, mert még nem bukott le. így nem tudod, hogy hamis, tehát nincs mire emlékezned.Nem nagyon emlékszem olyan természettudományos publikációra, ami direkt hamisított lett volna, és nem bukott le.
az ilyen "tanulmányokért" járna a nyilvános akasztás, de előtte korbácsolás...Lehet, hogy ez a szarakodás amit megengedett a népharag a kormánynak nem volt túl hatékony (Kína kivétel, ott le kellett küzdeni a járványt és kész, nem lassítani), de ha mindenki a seggén otthon ült volna és nem megy sehova és nem enged be senkit, akkor hogy kaphatná el a betegséget? Klórozott ivóvízzel?