Mellékesen én teljesen hülye vagyok.
Úgy gondolom, ismerek egy csomó súlyos nyavalyát, ami védőoltáshoz társulhat, meg azt is tudom, hogy ugyanúgy vírus(meg egyéb)fertőzéshez is ugyanúgy vagy nagyobb valószínűséggel. 1:1.000.000 eséllyel meg nem foglalkozom, mert 50x annyi esélyem van meghalmi közlekedési belesetben évente és 100x annyi háztartási balesetben. Ebből kifolyólag nem érdekelt az oltás akalmazási előirata. Ráadásul mivel még át is estem (lassan 1 éve) a kórságon, még azt sem mondhatom, hogy istentelenül félek, hogy elkapom. Csak a lehető legkevéssé akarom terjeszteni a családban és kisebb lelkesedésel a többi ember közt. Nem érdekel a chip, a DNS frissítés, mert tudom, hogy marhaság. Nem érdekel, ha évente újraoltanak, mert nem egy nagy durranás az egész. Nem értem, hogy miért lenne ez agykontroll meg a háttérhatalom mesterkedése. És mikor a kanyarójárvány volt 1988-89-ben, akkor újraoltottak kanyaró ellen, úgy hogy ezt az oltás előtt 5 percel tudtam meg, hogy be fognak oltani. Azóta is élek. És ha esetleg kiderül, hogy a COVID ellen nem lehet védőoltással értelmes ütemben védekezni, akkor sem fogok zokogni, hogy beoltottak. Mert nem egy karlevágás volt. Ennél sokkal többet szív az ember életében más emberek hülyesége/rosszakarata miatt.