- Egyre nagyobb terheléssel, de működni fog.
- Lásd fent. Barátnőmön széttárta a kezét az egészségügy 1 éve. Lázas beteg, nem is fogadjuk. Kész, passsz, ennyi.
Téééééééééééééééééényleg bazdmeg. És, ha (perforált) vakbél miatt lett volna lázas? IJ? Majd ellátják, amikor már a mentő viszi el életveszélyesen?
- Apámat nem vitte el a mentő, amikor egy lépcsőn nem tudott felmenni kvázi COVID-osan...
Igen sajátos megfogalmazása ez annak, hogy működőképes.
Az én szemszögemből ez minden, csak kurvára nem az.
Azzal meg ne jöjjön senki, hogy
"nem jártam utána"
Ja, EÜ szakértő és jogász legyek egyszerre, hogy az adómból működtetett kedves állam esetleg tegye is a dolgát...?
Amikor utoljára látott az állami rendszer, akkor is a magánban rendelő ortopédorvos húzott be az állami rendelésbe és akkor nem kellett hónapokat várni, csak 1 hetet. Fogalmazzunk úgy, hogy ezt a módszert nem is tudom minek lehetne nevezni. Kb. mint a védelmi pénz a maffiánál...
Persze az idő mindent megszépít, de a számokból nem úgy tűnik, hogy most lenne a legrosszabb.
Nyilván a világ minden pénzét el lehetne költeni egészségügyre.
Mégis, kb. 2012 elején még beültem a bőrgyógyászatra
és 4 óra várakozás után, de elláttak.
Tudom, mert akkor volt nálam a kinyomtatott F-15 könyvek tömkelege, azt olvasgattam.
Így elég könnyű emlékezni erre, mert tudom mikor írtam azt.
2013 végén már jött az, hogy akkor X hét múlva adunk időpontot.
Én meg néztem a telefonba, hogy akkor ez kabaré vagy mi?
Mint az Airplane filmben...
Hogy majd 3 hét múlva tud saccolni, hogy mikor látnak el.
Az igen...
Azóta egyre hatványozottabban érzem azt, hogy az adófizetésnek lényegében nem látom értelmét, mert amit kapok érte konvergál a 0-hoz.
Lehúzás a semmire.
Tanár lassan nincs, rendőr lassan nincs, az utakon lassan vadnyugat, az EÜ nem lát el engem, de családomat sem, de sikerpropi, arra van pénz. Meg lassan több új stadion, mint fogam, de iskola felújítást, na azt egyet sem láttam lakókörnyezetem elég sok km-es körzetében sem. Úgy, hogy a nyílászárók egészen bizonsan köszöntek Kádárnak is.
Bezzeg, ha az állam hibázik, azt én fizessem meg ők meg széttárják a kezüket, hogy
"sajnálják".
Ha én úgy állnék hozzá az államhoz, ahogy ők hozzám, az milyen lenne?
Majd én is sajnálom, hogy nem fizetek adót, majd elhajthatnám őket következmények nélkül a faszba?
Jó is lenne. Csak sajnos azt nem lehet, mert ő az erősebb kutya.
Félreértés ne essék, vannak érdemei a narancsos sleppnek, csak közben a kreténségük kombinálva a gusztustalan adófizetői pénzből tolt propival, ami itt szembejön, az régen túl van az irritáló szinten. Úgy, hogy a TV-t be sem kapcsolom 10+ éve a VB/EB-t leszámítva néha.