Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Megakadtam. Nem értem az összeföggéstDe az európaiak szeretnek nyaralni. Nálunk nincs mindig nyár.
Nem értek az ilyen vírus dolgokhoz, de nem tartom logikusnak a lazításokat, míg nincs valamilyen gyógymód/oltás/bármi. Ha meg lazítás van, habár nincs még megoldás a betegségre, akkor mi értelmük volt az eddigi lépéseknek?
Amugy van meg jarvany? Volt egyaltalan?
4069 fertőzött (+5)4064 fertőzött (+11)
283 kórházban (-7)
20 lélegeztetőgépen (+/-0)
1029 aktív eset (-22)
2476 gyógyult (+29)
559 elhunyt (+4)
230139 mintavétel (+3470)
8472 hatósági házi karanténban (-362)
Románia
Úgy tűnik, újra berobban a járvány a szomszédban.
Romániában vasárnapra ismét 300 fölé ugrott az új típusú koronavírusos megbetegedések napi száma. Legutóbb május 9-én jegyeztek háromszáz fölötti értéket
https://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/koronavirus-romania-fertozes-jarvany.708072.html
Ha nem engedik ki a népet akár fél hónapra is, elmegy a népek esze.Megakadtam. Nem értem az összeföggést
a covid19 nem 'A' koronavírus, csak a koronavírusoknak egy új típusa. wuhani koronavírusnak is hívjákÚj típusú?
4076 fertőzött (+7)4069 fertőzött (+5)
275 kórházban (-8)
20 lélegeztetőgépen (+/-0)
1025 aktív eset (-4)
2482 gyógyult (+6)
562 elhunyt (+3)
233742 mintavétel (+3603)
7287 hatósági házi karanténban (-1185)
Elhunyt egy 101 éves krónikus beteg. A Pesti úti idősotthonban 52 főre nőtt az elhunytak száma.4076 fertőzött (+7)
275 kórházban (+/-0)
19 lélegeztetőgépen (-1)
1028 aktív eset (+3)
2485 gyógyult (+3)
563 elhunyt (+1)
235377 mintavétel (+1635)
7707 hatósági házi karanténban (+420)
Nem tudom honnan veszi bárki a bátorságot, hogy bohócnak tituláljon komoly szaktekintélyeket. Főleg ő, aki politológusi végzettséggel képtelen felmérni a választói magatartást és igényeket...de mindenhez is ért. Kiváltképp a negyven valahány tanácsadójával a háttérben (bár akkor megint felmerül a kérdés, hogy mihez ért). Lehet szeretni vagy nem szeretni egy politikai kurzust, politikust, vagy szakembert...de ha valaki jól végzi a feladatát, akkor azt egy értelmes ember elismeri.Azt mondja a Facebook-huszár, budapesti főkretén-főideológus pártja, hogy:
Karácsony Gergely pártja szerint Müller Cecília és Kásler Miklós is bohóc
"Javaslataikban bohócnak nevezik az emberi erőforrások miniszterét, valamint az országos tiszti főorvost is. Úgy fogalmaznak:
bohócmentessé kellene tenni a járványkezelés irányítását"
https://888.hu/gazemberek/karacsony...er-cecilia-es-kasler-miklos-is-bohoc-4255592/