T
Törölt tag 4082
Guest
+epigenetikai szintet baromira nem ismerjük. Na jó, ehhez bőven nem ismerjük eléggé.mert olykor nem (csak) ott végzi el a feladatát, ahol azt kellene.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
+epigenetikai szintet baromira nem ismerjük. Na jó, ehhez bőven nem ismerjük eléggé.mert olykor nem (csak) ott végzi el a feladatát, ahol azt kellene.
+epigenetikai szintet baromira nem ismerjük. Na jó, ehhez bőven nem ismerjük eléggé.
Jó, igen, ez nagyjából 40 éves dolog.2014-es téli olimpián a norvégok szimplán asztma gyógyszereket toltak magukba, meg is lett a legtöbb arany.
Finnek feljelentették őket, de volt papírjuk a "betegségükről".
Én ide nem írok többet, a béke megőrzése céljából, mindenkinek jobb lesz így@Lator pl. nem ez a kategória, mégis elég súlyos esetről írt. És ki tudja hányan lehetnek, akik "elhagyták" csöndben a fórumot, ki tudja milyen okból. Mert vannak hiányzók szép számmal, nem hiszem, hogy csak én olvasok vissza 1-2 évet és látom az eltűnt embereket!
Nem. Valóban nem.Csak attól, hogy józsit elbaszta egy román traktor hazafele az oltásról és belehal, még nem lesz mellékhatás.
Lehet, egy csomó országban késik a 4. hullám + kisebb is mint mondjuk a 3. Indiában is lezajlott már a csúcs. Én drukkolok, nem vágyom a 40+ napi új betegre.Hihetetlen, de igaz: Európában visszaszorulóban van a koronavírus-járvány
Az Egyesült Államokban, Indiában, Brazíliában vagy épp Indiában még mindig tombol a pandémia, az öreg kontinensen azonban egy hónap után egyértelmű javulás tapasztalható.www.femcafe.hu
Rohatt laposfődesek megölték az oltott öregeket?Ha valóban nem lesznek hatékonyak az oltások az új variánsokra, akkor jön megint a maszk, elkülönülés, kijárási tilalom, egyebek mint a védőoltások előtti érában. Lehet majd ürülni az oltáselleneseknek.
Nem pont így értettem.Tehát semmi se jó ? Ha nincs az se ha van az se ? Ne csináld már !
Tök mindegy milyen szavakkal mondom, a lényeg nem változik: azok "ismernek" ilyen eseteket, akik bármilyen szemszögből nézve kritikusak mind a járvánnyal, mind az oltásokkal kapcsolatban. Kb. 60 családtagom, barátom, kollégám, ismerősöm van, akik tuti be lettek oltva, és mit tesz isten, se ők, se én nem hallottunk még ilyen halálos esetekről. Fura..
Nem, nem gondoltam. A 2/3-uk szakmabeli, miért “titkolnák”?Az is lehet, hogy el sem merik mondani neked... erre még nem gondoltál?
Igen, a titkosszolgálatnál dolgozik, 3/4 ügyosztály, próbálna csak ilyet mondani neki valaki, menne a NAV adórevízióraAz is lehet, hogy el sem merik mondani neked... erre még nem gondoltál?
szerintem van rá párszáz millárd dolláros indok miért nem találtak Sorozatban vannak születőben a szponzorált kutatások a narratívát alátámasztandó, egyik másik olyan pongyola hogy már nevetni sem volt erőnk rajta, inkább szomrkodunk.EMA: nem találtak összefüggést a koronavírus elleni oltások és a menstruációs rendellenességek között
Az uniós gyógyszerfelügyeleti szerv emellett azt is előírta, hogy a Janssen-vakcinánál szerepeltetni kell lehetséges mellékhatásként az alacsony vérlemezkeszámot.hvg.hu
Hun a retkes férfi nemi szervben van összeesküvés abban, ha egy vírus az oltásra rezisztens mutációt "szenved el"??? Alufólia úr.Kezd úgy festeni a betegségen átesés adja a legjobb védelmet ami akár élethosszig is tarthat:
Had COVID? You’ll probably make antibodies for a lifetime
People who recover from mild COVID-19 have bone-marrow cells that can churn out antibodies for decades, although viral variants could dampen some of the protection they offer.www.nature.com
Érdekes módon éppen a jól beoltott 13 országból 12 ellen adott ki az amcsi járványügy utazási korlátozást, hogy is van ez akkor!?
A CDC szerint az oltások "már nem előzik meg a fertőzéseket" :
Felmerült az is, hogy maga a járványra oltás a tökéletlen oltásokkal segíti elő a mutációk gyártását:
És azt se lehet mondani, hogy ez nem volt sejthető mert itt lenne ez a kutatás még 2015-ből,
figyelem: Paper's citation: 184!!
Imperfect Vaccination Can Enhance the Transmission of Highly Virulent Pathogens
A study using Marek's disease virus in poultry shows that by reducing natural selection against highly virulent strains, imperfect vaccination enables the spread of viral strains that would otherwise be too lethal to persist.journals.plos.org
Lassan lehet jó nagy elnézét kérni az "alufóliasapkás összeesküvés-elméletesektől" akik ezt harsogják már egy éve..
Van egy ingyenes is: mert nincs.szerintem van rá párszáz millárd dolláros indok miért nem találtak Sorozatban vannak születőben a szponzorált kutatások a narratívát alátámasztandó, egyik másik olyan pongyola hogy már nevetni sem volt erőnk rajta, inkább szomrkodunk.
"A francia tüntetések egyelőre spontán alakulnak ki, de így is hatalmas tömegek vonultak utcára. A France Soir lap beszámolója szerint, az igazi polgárháború akkor kezdődik, ha ezek a tüntető tömegek egyszerre, együtt, megszervezve kezdenek tiltakozó akciókba."
Les manifestations et marches ce week-end du 31 juillet et du 1er août contre le passe sanitaire | FranceSoir
Un jour avant l’entrée en vigueur de la loi obligeant à présenter un passe sanitaire pour s’installer dans les restaurants, bars et cafés en France, des manifestations sont prévues ce samedi 31 juillet dans tout le pays, dans les grandes villes comme les petites. Une nouvelle fois, les...www.francesoir.fr
szerintem van rá párszáz millárd dolláros indok miért nem találtak Sorozatban vannak születőben a szponzorált kutatások a narratívát alátámasztandó, egyik másik olyan pongyola hogy már nevetni sem volt erőnk rajta, inkább szomrkodunk.
Van egy ingyenes is: mert nincs.