Egyre gyakrabban fújja össze ennyire a szemetet a szél...
Látszik, hogy nem először csinálnak ilyet (ezen a helyen sem), van benne rutinjuk.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Egyre gyakrabban fújja össze ennyire a szemetet a szél...
OFFAz az igazság, hogy nosztalgiát érzek a corona vírus első hullámának első két hete miatt. Akkor mindenki be volt szarva és nem ment sehova, olyan jó levegő volt Pesten, hogy azt hittem visszamentem vidékre. Nem azt mondom, hogy az ötlet teljes egészében jó, de a vágyat meg tudom érteni.
A fórum motorral kicsit összegabalyodtam vagy nem tudom, na ez egyre érdekesebb spolierbe szerettem volna tenni erre generáltam valami anomáliát.OFF
köztörvényes munkakerülő[/URL]nek titulálták. Én is csodálkoztam, hogy Waoo ez tisztára, mint régen, de aztán elmúlt, ma már megint mennek a kocsi karavánok és neha egy perc szünet nincs amikor esetleg szomszéd falu harangját meghallanád vagy valami.']
Remélem innentől a postás meg a pizzafutár is biciklivel fog járni, a boltokat meg riksával töltik majd fel. Gondolom ezt azért nem, mert azért a kényelmi szolgáltatások kellenek.
Az utcán játszó meg nyitott ablaknál alvó falusi tahók is Starbucksot akarnak a faluba, meg metrót a temetőig.
81ben pont ilyen Volgánk volt nekünk is! Apum az uránbányában volt csapatvezető vájár és robbantó mester és a "hűségből" megvettük a szekszárdi húskombinát igazgatójának lerúgott, akkor épp 3 éves Volgáját! Mekkora király volt a fater!Ezt most csak azért, mert szembe jött és passzol az elmúlt napok itteni kommentjeihez. Annak a trabinak volt egy színe...
Ez szerintem annál több, hogy nem mentette meg a világot, de...A Toyota statisztikája szerint az EU ismét nem mentette meg a világot a balfasz politikájával:
" Ez utóbbinak az az oka, hogy a rendelkezésünkre álló statisztika szerint az új plug-in hibrid vásárlók mindössze 7%-a tölti rendszeresen az autóját, "
Nem erről szól a cikk, de számomra ez a lényeg belőle.
A Toyota elégedettebb a RAV4 Plug-in-nel, mint a Totalcar
Úgy érezték, nekünk nem igazán jött be a a tölthető hibrid változat. Így aztán tollat ragadtak, hogy leírják, hol látjuk rosszul a dolgokat.totalcar.hu
Számomra megnyitja ez azt a kérdést, hogy hogyan lehet, hogy ezek szerint pénz vagy, de a felhasználó mégis csonthülye.A Toyota statisztikája szerint az EU ismét nem mentette meg a világot a balfasz politikájával:
" Ez utóbbinak az az oka, hogy a rendelkezésünkre álló statisztika szerint az új plug-in hibrid vásárlók mindössze 7%-a tölti rendszeresen az autóját, "
Nem erről szól a cikk, de számomra ez a lényeg belőle.
A Toyota elégedettebb a RAV4 Plug-in-nel, mint a Totalcar
Úgy érezték, nekünk nem igazán jött be a a tölthető hibrid változat. Így aztán tollat ragadtak, hogy leírják, hol látjuk rosszul a dolgokat.totalcar.hu
A tisztán ektromosat legalább nem tudja bezinnel használni. Már ha nem köt rá aggregátort...a felhasználó mégis csonthülye.
Számomra megnyitja ez azt a kérdést, hogy hogyan lehet, hogy ezek szerint pénz vagy, de a felhasználó mégis csonthülye.
Alapvetően nem vagyok annyira jóhiszemű, hogy a zöldséget feltételezzem róluk, de ha már a mögé bújtak, akkor a szerint kell "elszámoltatni" őket.Az a baj, hogy te feltételezed, hogy a környezet védelemről szól a súlykorrekciós EU-s szabály
1986-ban így látták Angliában. Azt hiszem valami becsípődés miatt jelentek meg eleve, mert éppen Labour kormány volt vagy valami ilyesmi, és hát a szovjet elvtársakkal szolidaritás. Bizonytalan úttartású, gyenge szerelési minőségű, 20-30 évvel ezelőtti műszaki színvonalú, elavult kocsik, amiket a rövid utakat leszámítva fárasztó volt vezeti és iszonyatos sebességgel vesztették mind a műszaki tartalmukat és az értéküket is a szabadpiacon.
De gyakorlatilag el lett mondva mindez, csak valamiért nem veszi be itt a gyomor..
Sajnos az akksi kuka. Új akksi! Az a pár nap hideg kicsinálta. Gondolom előtte se lehetett már 100%-os.Na, akkor egy kérdés.
Fater halála óta nem ment a családi kocsi. Egyszer megjárattuk még január elején, akkor ment. Alig rá 3 hétre viszont már nem indult be. Az önindító még pörgetett néhányszor, aztán már az sem. Gondoltuk akksi. Ma, 2 héttel később már annyi szufla sem volt a kocsiban, hogy a műszerfalon az óra ment volna vagy világítás.
Bikakábel összeköt, 18 perc 2500-as fordulaton történő töltés után sem ment az kocsi indítása, de a világítás ment. Sanszosan tényleg az akksi lehet a ludas. Az első töltési próbákozástól számolva az óra 00:00-rólk indult és a műszerfal világítás is ment. De mi lehet az oka, hogy 18 perc alatt nem ment át elég kraft a kábelen? Ok, hogy nem túl ideálisan lehetett a Skoda Fabia ponrjaira rákötni és kicsi a felület, de a manual és minden más ajánló szerint 8-10 percnek elég kéne lennie.
Akksit kéne cserélni? Vagy türelem és töltsük, ameddig fel nem támad, még, ha az 1 óra is?
Januárban meg beindult, tehát a benzin akkor meg jo volt. Az hogy mennyi idő alatt "romlik meg függ attól is, hogy tele tankkal lett elrakva az auto vagy sem. Itt sanszosan az akksi a ludas.Ezek a csoda benzinek 3 hónap után elkezdenek penészesedni, simán el tudja az is tömíteni a cuccot (meg el se ég rendesen).
Lehet zárlatos is akku cella is stb.
Dobd rá töltőre aztán figyeld az áramfelvételt.
Azt is írta, hogy elsőre még sikerült indítózni, úgyhogy minimum megszívta magát vele.Januárban meg beindult, tehát a benzin akkor meg jo volt. Az hogy mennyi idő alatt "romlik meg függ attól is, hogy tele tankkal lett elrakva az auto vagy sem. Itt sanszosan az akksi a ludas.