Nem mondtam, hogy fontosak papeszA kiemeltek aztán k*rva fontosak "alap" áron. Kötelező az EU miatt.
Ha nem lennének 7 millió lenne a kocsi és nem 8.
Ahogyan az 1.6 szívó benzinest is bármikor választanám az 1.2 csodaturbó helyet. Jah, és az is olcsóbb sokkal, szóval simán ma is 7 alatt lenne a Duster ára, ha az EU nem kontárkodik bele.
Csak leírtam, hogy a mostani fapad Duster, az nem ugyanaz, mint a 2014es fapad Duster, mert egy nagy rakás vezetéstámogató belekerült.
Az utolsó mondatoddal egyetértek, csak lehet, hogy kiesne az emberek nagyrésze, akár te is. Ki dönti el, hogy ki az alkalmas?Hát ha te egy visszapillantó tükörbe nézés miatt nem látsz előre akkor gondok vannak... Már bocsánat.
Ezek az extrák pusztán ár drágító tényezők és szarul is működnek.
Az lenne , ha alapáron nem lennének benne a kocsiban, és aki akarja az meg vegye meg.
De a legjobb talán az lenne, ha csak az vezetne aki alkalmas rá
És mivel egyelőre minden hülyének lehet jogsija, ezért jobb ha benne vannak az ilyesmik a kocsikban, mert a te kölköd is kiszaladhat az útra, meg az enyém is, és ez a szar meg fékez, mielőtt én felnézek a HTKA kommentelésből Ha 2 gyerek életét megmenti, akkor megérte.
Gondolom neked még sosem volt olyan, hogy bármi ilyesmire szükséged legyen, de akkor te vagy a 100ból az 1 ember, de a többieknek inkább legyen ott.
Nekem sincs kikapcsolva semmi vezetéstámogató a kocsimban, mert elég sokat megyek évente, bármikor lehet egy pillanatnyi nem odafigyelés és kész a baj..