Ez alatt arra gondoltam, hogy volt-e már igazolt kupakindításVolt,a Saturn ,V von Braun tervezte.. .Ugy latszik,maszekolt egy kicsit a Leoban is.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez alatt arra gondoltam, hogy volt-e már igazolt kupakindításVolt,a Saturn ,V von Braun tervezte.. .Ugy latszik,maszekolt egy kicsit a Leoban is.
Még nem. Az a4, amit valamivel tornyon találtak és elkezdett füstölni, egy videón volt csak, ami értelemszerűen úgy volt megvágva, hogy ne lehessen eldönteni.Ez alatt arra gondoltam, hogy volt-e már igazolt kupakindítás
Volt egy űrprogramos valami, amire azt mondták hogy Leo, de szerintem az nem megállapítható a videóból. Még az sem, hogy egyáltalán harckocsi e. De tény hogy nagyot repültEz alatt arra gondoltam, hogy volt-e már igazolt kupakindítás
Az ukránoknak az eddig felvételek alapján a DM53-as lőszert adták ami ugyan úgy durran. DM53A1 ami nem ég.Az A6, ami kiégett, de lángolt mint a tábortűz, az SEM dobta el a tornyát - elvileg nem csak a lőszertárolón mókoltak a németek - ha jól emlékszem egy sor kivesz és valami extra acél - hanem a kivetőtöltet összetételével is bűvészkedtek kicsit.
Na, az azAz ukránoknak az eddig felvételek alapján a DM53-as lőszert adták ami ugyan úgy durran. DM53A1 ami nem ég.
Én 3-nál járok. Ami kiégett (ez sem robbant szét!!!) az tudomásom szerint ismeretlen körülmények köz gyulladt ki. Valószínűleg tüzérség vagy akna okozta, de nincs videó róla (csak arról, hogy ég) így bármi lehet az ok.Amúgy volt olyan gép ami eldurrant helyből A6-ból ?
Eddig csak olyat láttam ami mozgásképtelen volt már személyzet nélkül és utána beleállítottak egy Lancetet. De az is csak füstölni kezdett vastagon.
Meg az egyik videón van egy feltételezhetően A6 ami lángol rendesen.
És eddig mennyi volt az ami megsemmisült? (2 A6 ami tuti) A java megsérült.
Nagyjából mindegy hogy kiég vagy fölrobban.Én 3-nál járok. Ami kiégett (ez sem robbant szét!!!) az tudomásom szerint ismeretlen körülmények köz gyulladt ki. Valószínűleg tüzérség vagy akna okozta, de nincs videó róla (csak arról, hogy ég) így bármi lehet az ok.
Igen ez a fő különbség.Nagyjából mindegy hogy kiég vagy fölrobban.
Kivéve ha akkor robban amikor bent a legénység.
Én 3-nál járok. Ami kiégett (ez sem robbant szét!!!) az tudomásom szerint ismeretlen körülmények köz gyulladt ki. Valószínűleg tüzérség vagy akna okozta, de nincs videó róla (csak arról, hogy ég) így bármi lehet az ok.
Trophy vagy más APS nélkül nem fogják.Az új norvég Leopardokat is A8-ra nevezik át.
Norwegian army to get 54 redesignated Leopard 2A8 NOR MBTs
google_ad_client = "pub-4068738923530102"; /* 468x15 data sheet menu top dark green */ google_ad_slot = "3500417247"; google_ad_width = 468; gowww.armyrecognition.com
Szerintem a MH is kérjen "felminősítést"!
Jó, volt egy felvètel,amin ÁLLÍTÓLAG egy Leo eldobja a tornyát. Így pontos.Jo,volt ehy gelvetel,amin ÁLLÍTÓLAG egy Leo rldobja a tornyát.igy pontos.
Az A6-ban már mókoltak valamit a lőszertároló védelmével a testben.
Csakhogy a harchoz loszer kell.Eroszakos felderites pont olyan,hogy adott esetben nem takarékoskodhatnak vele, és nincs de hely,se idő,se kitől lőszert vetelezni.Az van,amit magukkal vittekA Challenger 2-ben is láng és robbanás biztos a lőszer tároló aztán mégis kipukkant. Ahogyan járt már így szintén láng és robbanás biztos lőszer tárolós Merkava is. De tény, hogy nem azonnali a folyamat, adnak időt a túlélésre.
A másik opció a LOVA alapú kivető töltetek amik kevésbé hajlamosak robbanásra.
Vagy a kettő kombinációja.
De én inkább amondó vagyok, (vélemény), hogy pont az akna veszély miatt nem volt a testben lőszer tárolva.
Gondolj bele, egy EFP-s harckocsi akna akár 20 cm-nyi acélt is átvisz. Hiába van bedobozolva a lőszer, ha telibe kapja akkor kampó.
Én azt gondlom, hogy üres volt a testben a lőszer tároló.
Aztán talán majd egyszer kiderül mi volt.
Azt semelyik tank nem szereti...Nos ez a gép sem szereti ha nagy bumm van a tornyon.
Na ez mit kaphatott?Nos ez a gép sem szereti ha nagy bumm van a tornyon.