Arra írtam az ősök számát, hogy ha vissza mész Ádámig és Éváig, akkor minden ember a rokonunk.ne bagatellizáljunk. Meg nem is tudom hogy jön ide az amit mondasz amikor én arra reagáltam hogy fórumtársunk szerint nincs genetikai csak kulturális magyarság. Ha ez igaz lenne, nem maradt volna fenn az amit említettem.
Amúgy T. Tibor meg hülyeséget is beszél mert a genetika nem megerősítette (50-ik percnél)a finnugorista nyelv elméletet hanem olyan arányban kiigazította hogy finnugornak se szabadna nevezni. De itt megint megy a kiegyezéses huzavona mert nem akarják kidobni a kukába ezt a hülyeséget, mint az MKI több munkatársa is mondta már hogy oda való. Szval igen T.Tibor kacsingat a finnugorizmus felé .
Amúgy genetika terén nem vitatom a mondandóját.
A genetika részben megerősítette, részben cáfolta a finnugor elméletet. Megerősítette mert a nyelvrokonság mellet genetikai rokonságot is találtak. Viszont megcáfolta azt, amit a hozzá gondoltak, vagyis hogy a vadászó gyűjtögető népek egyszer csak lóra pattantak.
Egyébként nagyon jó ez a videó, mert gyakorlatilag minden elméletet igazol: az őseink már a bronzkor óta a kárpátmedencében élnek, a hunok is az őseink között vannak, jelentős részben szkíta leszármazottak vagyunk, van iráni rokonság és még a finnugor népek is rokonaink.