Az áttétel is plusz súly, plusz mozgóalkatrészek amik elromolhatnak és amik megeszik az energia x%-át. Emellett azt is hűteni kellene. Jobb egy alapból kisebb és könnyebb wankel, ami szereti a magas fordulatszámot, így 1500-2500 percenkénti fordulat helyett 5000-8000 fordulattal kellene számolj, ami 2-5x akkora fordulatszám. Ehez elég lenne egy jóval kisebb generátor, amit úgy építenének meg, hogy a nagy fordulatszámot bírja és az legyen számára az optimális. Gázturbinával még jobban zsugorítható lenne a rendszer, csak ott hűtési meg fogyasztási oldalon nem túl bíztató a dolog, viszont arra mégkisebb generátort tudsz tenni. Nekem a wankel + nagysebességű generátoros D/E renszer ami optimálisnak tűnik, kerekenként 1-1 elektromos motorral, ami NINCS a kerékagyba építve, hanem féltengellyel kapcsolódik hozza, 6x6 vagy 8x8 esetleg 10x10 kivitelben, kanyarítható kerekekkel és egy 10-15 perces nem túl eröltetett kizárólag elektromos működést lehetővé tevő akkumulátorral.
Két fogaskerékkel megoldható, hűtés legfeljebb léghütés, pár kilogramm többlet, ami a generátosúlynál kb. 100 kg-t jelent minuszban. A két-háromszoros áttétel egy fogaskerékpárral megoldható, kis veszteséggel. Technikailag nem gond. Viszont a Wankel...nem is tudok bevált, nagy sorozatú, alkalmazott Diesel-Wankel motort...
Lehet, hogy van de én nem tudok. Nagyon ideális lenne, ha van. Van?
A képet nézve azért megjegyzem, hogy a BTR jóval nagyobb hasmagassággal, DE kb. ugyanakkora teknő magasággal rendelkezik, tehát fizikailag nem egyformák, csak a lánctalp - futómű adta különböző hasmagassággal kigészülve lesz a végeredmény szinte azonos(torony nélkül vettem figyelembe).
Viszont egy érdekes dolog jutott eszembe, ami ekkora (mint a tervezett PSZH-nk) járműnél ritka: ha kisebb átmérőjű, de ugyanolyan széles kereket használunk, mint a BTR, akkor megközelítjük a lánctalpas talajnyomását(vagy legalább is 25%-kal jobb értéket kapunk mint nagykerekű 8x8-as) ha 10x10-es elrendezést használnánk!!!
Talajnyomás értéknél,
redundanciánál(5 független meghatású motor! 3-4 helyett, ami a versenytársaknál van!),
magasság méretnél(kisebb célpont "leszek"

,
ennél mindnél jelentős előnyök egyetlen paraméter megváltoztatása miatt!!!