<b>BEJELENTÉS
</b>
Ahogy korábban ígértem megosztom az űrlapos felmérés eredményeit. <b>Összesen 9 válasz érkezett, abból 4-en a kerekes és megint 4-en a lánctalpas verziót támogatták, illetve egy ember egy cserélhető lánctalpas-kerekes meghajtás mellett tette le a voksát</b>, szóval tulajdonképpen alkottunk magunknak egy szép kis döntetlent.
Nagyon keveselltem a válaszok számát, ezért kíváncsiságból összeszámoltam, hogy magában a topikban hányan tették le valamelyik meghajtás mellett a voksukat. <b>Összesen 15 ilyen véleményt találtam, amelyből 12-en a kerék mellett voltak.</b>
Ez két dolgot jelent:
- egyrészt, mivel sikertelen volt az űrlapos felmérés, ezért a kommentek alapján és a saját véleményemmel is szembemenve az általunk farigcsált ISV kerekeken fog gurulni,
- másrészt az űrlapot kitöltők alacsony létszámából arra következtetek, hogy vagy az eddig érdeklődők közel fele már el is hagyta kis közösségünket, vagy nagyon sokan szimplán nem olvasnak vissza, hanem csak bedobják a véleményüket. Mindkettő probléma lenne, de az utóbbi a leginkább. <b>NAGYON FONTOS, hogy mielőtt véleményt formálunk, előbb legyünk tisztában azzal, amit előttünk már mások leírtak.</b> Enélkül nincs értelme folytatnunk az egészet, mivel függetlenül a már eldöntött, vagy lefektetett dolgoktól, nagyon sokan csak a magukét mondanák. <b>Tehát arra kérek mindenkit, hogy mielőtt bekapcsolódik az eszmefuttatásba, olvassa át az eddigieket.</b>
Visszatérve a lényeghez: kerekekkel gondolkodjunk tovább és így elérkeztünk egy olyan ponthoz is, ahol már nehéz konkrét szakaszokra bontani a dolgot, mivel tulajdonképpen minden függ mindentől, ezért azt mondom, hogy mostantól haladjuk párhuzamosan az összes témával. <b>Ehhez ugyebár már két specializált topikunk is, szóval ezeket a témákat inkább ne a beszélgetőbe tárgyaljátok, illetve ha úgy gondoljátok, hogy van más olyan részterület is, amelynek külön téma kéne, akikor írjatok egy PM-et, vagy e-mailt és létrehozom, ha tényleg szükségesnek látom.</b>
<b>Fontos még kiemelnem, hogy innentől indul csak igazán a munka, mivel itt már konkrétumokat kell megfogalmazni, nem általánosságokat.</b> Egy egyszerű példán bemutatva: meghajtásnál nem annyi kell csak, hogy legyen D/E meg 8 villanymotor egyedi vezérléssel, hanem milyen teljesítményű, méretű, kialakítású, működési elvű villanymotorok és D/E-egység legyen az, meg a kettő között mi minden másnak kell még keresztül mennie az energiának. Ugyanez igaz a páncéltestre, a kerékre, felfüggesztésre, de még a műszerfalra is. Konkrét dolgokat kell meghatároznunk, amelyeket lehetőség szerint alá is tudunk támasztani dokumentumokkal vagy számításokkal. <b>Szóval ha valakinek eszébe jut valami ötlet, akkor előbb gondolja végig, számolgasson, rajzolgasson és túrja végig a netet információk után, majd miután kialakult benne egy letisztultabb, egzaktabb kép, akkor ossza csak meg a dolgot, mert így már tényleg érdemben tudunk vele foglalkozni.</b>