Tudod blogen, én már régen nem hiszek a mesékben. De kérdésemre nem válaszoltál!
A BTR árokáthidaló képessége jóval nagyobb a 8x8-as kialakítás miatt. Ám ettől még nem lesz használhatóbb mint APC.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Tudod blogen, én már régen nem hiszek a mesékben. De kérdésemre nem válaszoltál!
Mit nem értesz azon,hogy a akkor már minden el van baszva,ha tűz alatt el a desszantolni egy APC-ből vagy IFV-ből és ez nem csak az én univerzumomban van így hanem a tieden kívül mindenkiében csak te képtelen vagy ezt belátni.
Mondj már olyan esetet amikor tűz alatt kel kiszállni a gépekből.
Csupán a kézifegyverektől védhetik a benne ülőket, semmi mástól.
Ezért kell gyorsan elhagyni, ha kezdődik a tánc és nem bentről próbálni a harcot, lőréseken át.
Blogen!
Nem lesz jobb APC a BTR az árokáthidaló és terepjáró képessége miatt? Szoktál te túrázni?
Mo. tele van a MRAP-ek számára önmagában járhatatlan terepekkel, nemhogy még harcoljon is a szánalmas tetőgéppuskájával vagy 40mm-es gránátvetőjével (ami, ugye nincs is rendszerben). Megnézném, hogyan mozognának, ha el kéne hagyniuk az utakat. Az egész járműcsaládot a kényszer szülte, nem APC feladatokra tervezték őket, hanem az aszimmetrikus hadviselésre.
<blockquote rel="Nightstalker">Elnezest, hogy belekontarkodok, de ezt az M-ATV se tudja. Vagy lehet, hogy tudja, de en egy boszme potkereket latok a hatuljan, nem deszantajtot.
Ertem. Tehat akkor az, hogy egy M-ATV kevesebb katonat szallit kimondottan elony. Nem gondoltam volna. Tenyleg az a jobb, engem meggyoztel.
Ez nem válasz a problémafelvetésre, miszerint a MRAP-k alkalmatlanok olyan terepen való harcra, ahol még a BTR elboldogul. Ennek ellenére természetesen nem a BTR az ideális harcjármű, tény, hogy az orosz milíciának fejlesztették.
Erről megy a vita itt, mi a jobb:
1. Egy ... jó APC...
2. Egy ... rossz APC...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..