Régen mikor sokat olvastam a totalcaros blogokat, akkor belebotlottam egy eléggé érdekes kommentelőbe. Nem tudom, hogy még most is ott tanyázik-e (remélem, hogy nem), de nagyon "nagy" karakter a fazon

.
A lényeg, hogyha készült egy cikk bármilyen szovjet/orosz járműről, akkor ő megjelent és vérig szidta az orosz cuccokat. Emellett még elküldte a halál f*szára az azt szerető hozzászólókat, és még azokat is akik őmellette volta, de nem mindenben értettek vele egyet

. Olyanokat írt, hogy kb:
Ti mi a f*szért szeretitek ezeket a semmire nem jó benzin/dízelfaló sz*rokat, amik szénné szennyezik a bolygót, stb...
Biztos volt benne valami vérkörnyezetvédő gén is, csak az volt a furcsa (legalábbis ahányszor én találkoztam vele), hogy ugyanezt érdekes módon nem csinálta a nyugati olajtemetőknél

. Na azt a tagot mindenki nagyon "szerette" és már alap kelléke volt azon típusú cikkeknek

.
Persze én ezt nem blogennek szánom, nem is akarom megsérteni se őt, se másokat. Csak érdekesség képen írtam le és figyelmeztetek mindenkit (közte magamat is), hogy ilyen és ennyire begyepesedett jármű utálók vagy szeretők ne legyetek, mert megkeseredett Trollibusz vénemberek lesztek, akik majd a ház előtt kint ülve beleköttök még a kib*szott fűszálba is, hogy az miért nem úgy nő ahogy kellene, vagy talán miért nem visszafele

.