<blockquote rel="GrGLy"><blockquote rel="voltagemultiplier">nindkét oki-okoskának
Mo piacvezető villanypásztor készülék gyártójával beszélgetsz, sok évnyi fejlesztői-gyártói tapasztalatával.
Te pedig éppen Putyinnal beszélgetsz. Ez az internet, annak állítod be magadat, akinek akarod...</blockquote>
GrGly meg lehet hogy valójában Conchita Wurst.. elvégre ez az internet... azért jó lenne ha legalább egy moderátor nem ilyen stílusban hazugozná le a másikat. Mert mi van ha véletlenül igazat beszél?! Ebbe nem gondoltál bele kedves moderátor? Annyi kis vackot gyártanak Magyarországon, hogy nyugodtan igaz lehet. Nem azt állította, hogy az F-35 gyártását szervezte meg.</blockquote>
Akár hazugnak is nevezhetném, de egyáltalán nem ez volt a célom. A lényeg az, hogy ezen az oldalon én csak egy nicknevet, egy e-mail címet, illetve a tevékenységét látom, nem pedig azt, hogy hol dolgozik, mi a végzettsége, stb. Ebből kifolyólag erre hivatkozni mintegy érvként egy vitában nem releváns. Én is mondhatnám, hogy 15 éve dolgozom a Patria fejlesztőcsapatában, aztán cáfolja meg valaki...
Másrészt ha érvekkel, példákkal, fejtegetéssel nem tudja meggyőzni a másikat, hanem helyette előveszi a "okoskák, én ezt dolgozom, ezért igazam van" mentalitást, azt én már inkább egy szakma aljának tekinteném, lévén az adott iparban felgyülemlett tapasztalatait alapul véve sem tud egy olyan érvelést összehozni, hogy az megállja mások előtt is a helyét, inkább csak az évekre hivatkozik... Én is mondhatnám, hogy Mo. egyik vezető egyedi gépgyártójánál dolgozok tervező- és projektesként, de kit érdekel? Nem releváns információ a vitában, egyrészt, mert nem ellenőrizhető, másrészt mert ettől lehetek még teljesen hülye hozzá. Sanszos egyébként, hogy tényleg ott dolgozik, ahol állítja, de akkor a tapasztalatai alapján érveljen, fejtse ki az igazát, ne pedig felhők közül okoskázza a többieket.