Faszán leírtad amit én is pár kommentel korábban (vagyis szinte semmennyire nem fog egyezni a miénkkel és még a neve is más lesz), de akkor meg lehurrogtál!Ok, akkor addig marad hogy a hull nem változik.
Én azt írtam eddig is, hogy a hull és a track marad uaz, a torony jo sanszzal valtozik, a drivepack meg a fegyverzet biztosan. Ez így egy másik Lynx verzió. Ha a kasztni és vele a track stb is átalakul, akkor valóban már csak rokon jármű lesz.
Egyébként karoghattok akármennyit, már az is igen impresszív, hogy a világ legerősebb hadserege a megmaradt két opció közé egyiknek a Lynxre épülő tervet választotta.
Az amerikai kodja már most is más, XM30 a program neve, a végén a termék majd kap valami mást.
Igaz hogy mindenki más is ezt mondta, de szokás szerint bunkó stílusban nyomtad tovább. Aztán most meg mégis...
Igazból Magyarországnak tök mindegy ha ez az RM járgány fut-e be az USA-ban vagy sem, mert kb. nulla közünk lesz hozzá. Ha az első néhány példányhoz vihetünk pár komponenst, akkor az már nagy szerencse lesz.