Vicces amikor olvasok egy elemzést és oda van írva az aljára, hogy ukrán hadügy jelentései alapján készült így nem kezelhető tényként.Az Ukràn Hadügy anyagàbòl van a cikk írva.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Vicces amikor olvasok egy elemzést és oda van írva az aljára, hogy ukrán hadügy jelentései alapján készült így nem kezelhető tényként.Az Ukràn Hadügy anyagàbòl van a cikk írva.
Azért az szimpatikus, hogy a megszólaltatott felsővezetők mindegyike exkatona(veterán), és ezt fontosnak is tartják megjeleníteni. Profik.Ki mit csinál az amcsi Lynx programban...
Nem volt időm személyesen összeszámolni, hogy mennyiből mennyi csapódott be, bocsi!Az Ukràn Hadügy anyagàbòl van a cikk írva.
Az orosz tehetetlensége inkàbb szàrmazik a NATO lègtérben keringő AWACS -tòl, és nem az ukrànok profizmusàbòl.Nem volt időm személyesen összeszámolni, hogy mennyiből mennyi csapódott be, bocsi!
Az viszont tény, hogy az ukrán hadiipar egyre többet termel és az oroszok nem sokat tudnak tenni ez ellen - legalábbis nagyon szar a hatékonyságuk ezen a téren
Jogos.
Gondolom a gyár "közelsége" megold számos hiányosságot, aztán mehet a tesztüzem.
Jól fog teljesíteni a harcmezőn, habár a sártól tartok.
50tonna + raszputyica , nem az ideális combo.
Lynx KF41 – Rheinmetall delivers first infantry fighting vehicle to Ukraine
Egyedül az APS meg talán az ABM programozó rendszer ami érdekes lehet nekik - már ha ezeket egyáltalán megkapják az ukránok.De jó.. Hamarosan az oroszok is szereznek majd maguknak teknyika vizsgálatára...
Emellett, gondolom ezt sem kell az ukriknak kifizetni..
Gratula..
Itt felmerül kérdésként az, hogy harctéri teszt fog jönni? Az egy rövid teszt lesz egy példány eseten, vagy ott is a mezőn meg dombokon nyúzzak mint itt mert akkor fölösleges oda vinni tesztelni azt itt is meg a németeknél is meg csináljak.https://www.portfolio.hu/global/202...-is-hasznalt-kf41-lynx-loveszpancelost-733261
"Ukrajna megkapta az első KF41 Lynx lövészpáncélost a Rheinmetall hadiipari vállalattól – mondta el Armin Papperger, a cég vezérigazgatója egy Frankfurter Allgemeine Zeitungnak adott interjúban."
Marketing projektItt felmerül kérdésként az, hogy harctéri teszt fog jönni? Az egy rövid teszt lesz egy példány eseten, vagy ott is a mezőn meg dombokon nyúzzak mint itt mert akkor fölösleges oda vinni tesztelni azt itt is meg a németeknél is meg csináljak.
Ahhoz kepest mennyit feccölnek marketingbe, nem tul sikeresek…talan ha a nemetek is vennenek belole na az lenne jo marketing.Marketing projekt
Egyedül az APS meg talán az ABM programozó rendszer ami érdekes lehet nekik - már ha ezeket egyáltalán megkapják az ukránok.
Nem igazán értem milyen marketing elgondolás az, hogy egy pl. APS/ABM mentes eszközt kiküldenek az "első vonalba", mely igy jó eséllyel kerülhet szénnéégett állapotban Moszkvában a többe nyugati vas közé.Marketing projekt
Papi szerintem elejétol fogva azzal számol, hogy mire bevetésre kerulnének (mert ugyebár a személyzetet is be kell tanítani), már nem lesz háború ...Nem igazán értem milyen marketing elgondolás az, hogy egy pl. APS/ABM mentes eszközt kiküldenek az "első vonalba", mely igy jó eséllyel kerülhet szénnéégett állapotban Moszkvában a többe nyugati vas közé.
Az RM "battle tested" szlogenje lesz ütősebb, vagy a képek a moszkvai kiállitásról? Nem értem ezt az elgondolást...
Jah alibizmus, az más. Igy már értem.Papi szerintem elejétol fogva azzal számol, hogy mire bevetésre kerulnének (mert ugyebár a személyzetet is be kell tanítani), már nem lesz háború ...
Elég mélyen involválódtak a németek, én nem vennék rá mérget, hogy teljesen kiherélt a gép.Nem igazán értem milyen marketing elgondolás az, hogy egy pl. APS/ABM mentes eszközt kiküldenek az "első vonalba",
Esélyesem abm képes lesz a gép.Elég mélyen involválódtak a németek, én nem vennék rá mérget, hogy teljesen kiherélt a gép.
Egy darabot pl. harckocsikötelékbe rakva be lehet küldeni vállalható kockázattal.
Kíváncsi vagyok az első tapasztalatokról szóló beszámolókra, nagyon meg fogunk lepődni ha a fórumon már évekkel ezelőtt tárgyalt jellemzőkre derül fény
Mast nem tudnak gyorsan ra integralni?Esélyesem abm képes lesz a gép.
Pct rakéta és aps nélkül mert spikeot izrael nem enged szàllítani (eurospikeot se)
Érdekes Hero roncsot ellenben láttam tavaly, az ugyanazt az indítót használja.Esélyesem abm képes lesz a gép.
Pct rakéta és aps nélkül mert spikeot izrael nem enged szàllítani (eurospikeot se)
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..