RM és a gyors integrálás?Mast nem tudnak gyorsan ra integralni?
A saját cuccaikat nehezen integrálják a saját cuccaikhoz.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
RM és a gyors integrálás?Mast nem tudnak gyorsan ra integralni?
Az RM gyorsan?Mast nem tudnak gyorsan ra integralni?
Jo na tul lelkes voltam akkor valamit helyette hogy a makett kinalt bovuljon?Az RM gyorsan?
Igazából az eredeti cucc az IBD Deisenroth Engineering és ADS közös fejlesztése, betagolva persze az Rheinmetall Protection Systems GmbH (RPS) alá. Elvileg ez szintiszta német fejlesztői kört takar, de ki tudja hol mi van az apró betűs részekben...Az APS-sel mi a helyzet, valakinek a beszállítói láncban vétójoga van?
Lehet, hogy a német kormány és/vagy az RM nem akarja hogy a ruszkik kezére jusson, mert megtanulhatnák zavarni, hatástalanítani esetleg lemásolják maguknak.Igazából az eredeti cucc az IBD Deisenroth Engineering és ADS közös fejlesztése, betagolva persze az Rheinmetall Protection Systems GmbH (RPS) alá. Elvileg ez szintiszta német fejlesztői kört takar, de ki tudja hol mi van az apró betűs részekben...
Semmi olyan nincs az RM csempében,aminek a működési elvét ne ismernék az oroszok.Lehet, hogy a német kormány és/vagy az RM nem akarja hogy a ruszkik kezére jusson, mert megtanulhatnák zavarni, hatástalanítani esetleg lemásolják maguknak.
Nyilván senki nem venne APS-t az RM-től ha tudható, hogy a legvalószínűbb ellenfél már ismeri, hogy miként küzdjön ellene...
Az elv egy dolog, konkrétan lemásold illetve zavard, ahhoz több kell az "elvnél"Semmi olyan nincs az RM csempében,aminek a működési elvét ne ismernék az oroszok.
Egyértelmű. Ha az oroszok zsákmányolnának egy példányt onnantól kezdve a RM bukná az óriási jenki tendert.Papi szerintem elejétol fogva azzal számol, hogy mire bevetésre kerulnének (mert ugyebár a személyzetet is be kell tanítani), már nem lesz háború ...
Mondjuk az egyáltalán nem biztos, hogy tényleg Németországban készült. Tavaly elég feltűnően lassú volt a gyártás ZEG-en. Kicsit nehezen hihető, hogy az első félévben összesen 2 db készült.https://www.portfolio.hu/global/202...-is-hasznalt-kf41-lynx-loveszpancelost-733261
"Ukrajna megkapta az első KF41 Lynx lövészpáncélost a Rheinmetall hadiipari vállalattól – mondta el Armin Papperger, a cég vezérigazgatója egy Frankfurter Allgemeine Zeitungnak adott interjúban."
Mi a pékért bukná?Jenki Lynx alig hasonlitana a mi változatunkhoz.Egyértelmű. Ha az oroszok zsákmányolnának egy példányt onnantól kezdve a RM bukná az óriási jenki tendert.
ERA téglákat és ketrecet?Mast nem tudnak gyorsan ra integralni?
Neked nem furcsa, hogy amikor 2021-ben elsőként megrendeltük, akkor még arról volt szó hogy mindenre, még a MAN teherautókra is StrikeShield-et fognak tenni, eltelt 4 év és azóta még nem rendelte meg senki más és még hír se nagyon volt róla?Lehet, hogy a német kormány és/vagy az RM nem akarja hogy a ruszkik kezére jusson, mert megtanulhatnák zavarni, hatástalanítani esetleg lemásolják maguknak.
Nyilván senki nem venne APS-t az RM-től ha tudható, hogy a legvalószínűbb ellenfél már ismeri, hogy miként küzdjön ellene...
nekem ilyesmiről -hivatalos forrásból persze- nem rémlik semmi....még a MAN teherautókra is StrikeShield-et fognak tenni...
Nem a mi teherautóinkra... az RM reklámozta úgy hogy mindenre felszerelhető és mindentől véd.nekem ilyesmiről -hivatalos forrásból persze- nem rémlik semmi.
Az RPS-nél anno leadtunk egy 140 millió eurós (akkor 158 millió dodós) rendelést az ADS Gen 3-as (új nevén Strike Shield APS) rendszerre, pontosan 209 készletre ha jól emlékszem. Nem tudok más rendelésről, amit várnánk.
Általánosságban mondta nem csak magyar viszonylatban szerintem.nekem ilyesmiről -hivatalos forrásból persze- nem rémlik semmi.
Az RPS-nél anno leadtunk egy 140 millió eurós (akkor 158 millió dodós) rendelést az ADS Gen 3-as (új nevén Strike Shield APS) rendszerre, pontosan 209 készletre ha jól emlékszem. Nem tudok más rendelésről, amit várnánk.
Nem a mi teherautóinkra... az RM reklámozta úgy hogy mindenre felszerelhető és mindentől véd.
Trophy light is hasonló rendszer,de arra sincs megrendelésÁltalánosságban mondta nem csak magyar viszonylatban szerintem.
Mert man -ra is van fejlesztve valami könnyített strykeshield készlet.
Szvsz. it szerintem rendszerszintű bajok vannak, mármint a haderők (khhmm bocsánat, politikusok) hozzáállása az APS rendszerekhez. Az ukrán háború első heteiben sorra jöttek a Javelin-al kilőtt tankokról a képek (ok, egy része ukrán tank volt oroszok által kilőve, de jó volt azt is eladni orosz áldozatnak). Akkor sorra jöttek a hírek az APS rendszerekről, fejlesztésekről. És mi történt azóta? Mi rendeltünk 209 készletet. Lesz rakat A8 Trophy-val szerte Európában. És azon kívül miféle rendelésről tudunk? Nem számítva Izraelt meg az első körös lengyel K2 rendelést (ami alapból azzal jött Koreából). A rendszerek még mindig kibaszott drágák, nem véletlen nincs rendelés light verziókra. Meg aztán itt az aktuális hype. Drónok. Ma már mindenki a drónok elleni rendszerekről beszél. Úgy néz ki, a meglévő APS rendszerek nem lennének rá megfelelőek, drágák stb. még a top attack elfogása is problémás nekik. De elrugaszkodtam a témától. Az RM csempe.. RM nem a határidők betartásáról híres, meg a profi megvalósulásról.. tehát..Neked nem furcsa, hogy amikor 2021-ben elsőként megrendeltük, akkor még arról volt szó hogy mindenre, még a MAN teherautókra is StrikeShield-et fognak tenni, eltelt 4 év és azóta még nem rendelte meg senki más és még hír se nagyon volt róla?
Vagy mi mondtuk hogy még ne küldjék őket, mert nincs lé meg hát a járgányok sincsenek még itt mind.Szvsz. it szerintem rendszerszintű bajok vannak, mármint a haderők (khhmm bocsánat, politikusok) hozzáállása az APS rendszerekhez. Az ukrán háború első heteiben sorra jöttek a Javelin-al kilőtt tankokról a képek (ok, egy része ukrán tank volt oroszok által kilőve, de jó volt azt is eladni orosz áldozatnak). Akkor sorra jöttek a hírek az APS rendszerekről, fejlesztésekről. És mi történt azóta? Mi rendeltünk 209 készletet. Lesz rakat A8 Trophy-val szerte Európában. És azon kívül miféle rendelésről tudunk? Nem számítva Izraelt meg az első körös lengyel K2 rendelést (ami alapból azzal jött Koreából). A rendszerek még mindig kibaszott drágák, nem véletlen nincs rendelés light verziókra. Meg aztán itt az aktuális hype. Drónok. Ma már mindenki a drónok elleni rendszerekről beszél. Úgy néz ki, a meglévő APS rendszerek nem lennének rá megfelelőek, drágák stb. még a top attack elfogása is problémás nekik. De elrugaszkodtam a témától. Az RM csempe.. RM nem a határidők betartásáról híres, meg a profi megvalósulásról.. tehát..
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..