Rheinmetall Lynx

Ki mit csinál az amcsi Lynx programban...
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Azért az szimpatikus, hogy a megszólaltatott felsővezetők mindegyike exkatona(veterán), és ezt fontosnak is tartják megjeleníteni. Profik.

• Tetszik
Reactions: Aladeen
Az Ukràn Hadügy anyagàbòl van a cikk írva.
o_O
Nem volt időm személyesen összeszámolni, hogy mennyiből mennyi csapódott be, bocsi! :D
Az viszont tény, hogy az ukrán hadiipar egyre többet termel és az oroszok nem sokat tudnak tenni ez ellen - legalábbis nagyon szar a hatékonyságuk ezen a téren.

Nem volt időm személyesen összeszámolni, hogy mennyiből mennyi csapódott be, bocsi! :D
Az viszont tény, hogy az ukrán hadiipar egyre többet termel és az oroszok nem sokat tudnak tenni ez ellen - legalábbis nagyon szar a hatékonyságuk ezen a téren
Az orosz tehetetlensége inkàbb szàrmazik a NATO lègtérben keringő AWACS -tòl, és nem az ukrànok profizmusàbòl.
Mert kb vakon vannak ha nincs AWACS.
Kb mekkora üzem kell a Lynx-nek?
20-30k nègyzetmèter?
Vannak arra akkora sòbànyàk hogy 3 is beleférne. Mivel bànya volt,van sajàt elektromos infràja.

Jogos.
Gondolom a gyár "közelsége" megold számos hiányosságot, aztán mehet a tesztüzem.
Jól fog teljesíteni a harcmezőn, habár a sártól tartok.
50tonna + raszputyica , nem az ideális combo.

Az első példányok valószínűleg még korlátozott képességekkel rendelkeznek.
A végleges képességeiket majd csak az első felújítás után Erik élt.
:)
Pappi okos, nem?!
Például, ha nincs kereke, akkor nem tud elsüllyedt a sárban. ;)
Minden a kezdeti konfiguráción múlik.
Le lesznek szállítva, az biztos.

Lynx KF41 – Rheinmetall delivers first infantry fighting vehicle to Ukraine

De jó.. Hamarosan az oroszok is szereznek majd maguknak teknyika vizsgálatára...
Emellett, gondolom ezt sem kell az ukriknak kifizetni..
Gratula..
Egyedül az APS meg talán az ABM programozó rendszer ami érdekes lehet nekik - már ha ezeket egyáltalán megkapják az ukránok.
A többi nem különösebben nagy titok benne...

https://www.portfolio.hu/global/202...-is-hasznalt-kf41-lynx-loveszpancelost-733261
"Ukrajna megkapta az első KF41 Lynx lövészpáncélost a Rheinmetall hadiipari vállalattól – mondta el Armin Papperger, a cég vezérigazgatója egy Frankfurter Allgemeine Zeitungnak adott interjúban."
Itt felmerül kérdésként az, hogy harctéri teszt fog jönni? Az egy rövid teszt lesz egy példány eseten, vagy ott is a mezőn meg dombokon nyúzzak mint itt mert akkor fölösleges oda vinni tesztelni azt itt is meg a németeknél is meg csináljak.

Egyedül az APS meg talán az ABM programozó rendszer ami érdekes lehet nekik - már ha ezeket egyáltalán megkapják az ukránok.

Marketing projekt
Nem igazán értem milyen marketing elgondolás az, hogy egy pl. APS/ABM mentes eszközt kiküldenek az "első vonalba", mely igy jó eséllyel kerülhet szénnéégett állapotban Moszkvában a többe nyugati vas közé. :oops:
Az RM "battle tested" szlogenje lesz ütősebb, vagy a képek a moszkvai kiállitásról? Nem értem ezt az elgondolást...

Nem igazán értem milyen marketing elgondolás az, hogy egy pl. APS/ABM mentes eszközt kiküldenek az "első vonalba", mely igy jó eséllyel kerülhet szénnéégett állapotban Moszkvában a többe nyugati vas közé. :oops:
Az RM "battle tested" szlogenje lesz ütősebb, vagy a képek a moszkvai kiállitásról? Nem értem ezt az elgondolást...
Papi szerintem elejétol fogva azzal számol, hogy mire bevetésre kerulnének (mert ugyebár a személyzetet is be kell tanítani), már nem lesz háború ... :cool:

Nem igazán értem milyen marketing elgondolás az, hogy egy pl. APS/ABM mentes eszközt kiküldenek az "első vonalba",
Elég mélyen involválódtak a németek, én nem vennék rá mérget, hogy teljesen kiherélt a gép.
Egy darabot pl. harckocsikötelékbe rakva be lehet küldeni vállalható kockázattal.

Kíváncsi vagyok az első tapasztalatokról szóló beszámolókra, nagyon meg fogunk lepődni ha a fórumon már évekkel ezelőtt tárgyalt jellemzőkre derül fény :)

Ééés akkor pofátlan self-promo következzék, avagy csak emlékeztetésképpen, hogy anno már körbejártam az ukrán Lynx-szállítás kérdését

Nem hiszem, hogy azóta történt annyi új fejlemény, hogy újra elővegyem a témát

Elég mélyen involválódtak a németek, én nem vennék rá mérget, hogy teljesen kiherélt a gép.
Egy darabot pl. harckocsikötelékbe rakva be lehet küldeni vállalható kockázattal.

Kíváncsi vagyok az első tapasztalatokról szóló beszámolókra, nagyon meg fogunk lepődni ha a fórumon már évekkel ezelőtt tárgyalt jellemzőkre derül fény :)
Esélyesem abm képes lesz a gép.
Pct rakéta és aps nélkül mert spikeot izrael nem enged szàllítani (eurospikeot se)